Özge Ulusoy'dan babasının katiline sitem! "Yemin ederim hakkını arayacağım"

Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık'ta karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu vefat etmişti. Babasının mezarını ziyarete giden Özge Ulusoy, uzun bir yazı paylaşarak araç sürücüsüne sitem etti. "Başın sağ olsun bile denmedi!"

Özge Ulusoy'dan babasının katiline sitem! "Yemin ederim hakkını arayacağım"
Özge Ulusoy'dan babasının katiline sitem! "Yemin ederim hakkını arayacağım"
GİRİŞ 09.04.2024 14:44 GÜNCELLEME 09.04.2024 14:51

Haydar Ulusoy'a çarpan araç sürücüsü 'taksirle adam öldürmekten' 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Kazada kaybettiği babasının mezarını ziyaret eden Özge Ulusoy,  sanığın para cezası ve yurt dışı yasağının kalkmasını talep etmesine sert tepki gösterdi. İşte, Özge Ulusoy'un o sitem dolu yazısı!

Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?

Vefat eden kişinin banka hesapları nasıl öğrenilir? Ölen kişinin banka hesabı ne zaman kapanır?Vefat eden kişinin banka hesapları nasıl öğrenilir? Ölen kişinin banka hesabı ne zaman kapanır?

BİR GÜN O KATİL HAPSE DÖNECEK!

Özge Ulusoy, babasının mezarı başından uzun yazı palaştıı.  "Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse, bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak" ifadelerine yer verdi.

Haydar Ulusoy'un 4 Aralık'ta Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmesi kızı Özge Ulusoy'u derinden etkilemiş ve soluğu mahkemede almıştı.

Ünlü sanatçıya kötü haber! Lazerle yanan kızlarının davası sonuçlandı!Ünlü sanatçıya kötü haber! Lazerle yanan kızlarının davası sonuçlandı!

Geçtiğimiz günlerde davada karar çıkmış, Haydar Ulusoy'a aracıyla çarpan Elif Nasır'a, 3 yıl 9 ay hapis cezası uygun görülmüştü.

BAŞIN SAĞ OLSUN BİLE DENMEDİ!

Mahkemenin aldığı karara ilişkin konuşan Ulusoy, şu ifadeler yer verdi;

"Babamı suçlu gösterdiler ilk başta. Yalancı şahitlerle yapıldı bu. Adli Tıp raporu ile babamın tamamen suçsuz olduğu kanıtlandı.

Hapis cezası bir nebze de olsa içimizi rahatlattı. Üst mahkemeye de gittim, sonuna kadar hakkımızı arayacağız.

Çünkü bu dava başkalarına da bir emsal olacak. Bana 'başın sağ olsun' bile demedi karşı taraf."

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi