Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!

Son zamanlarda sıkça gündem olan İngiltere’nin kraliyet ailesinin dışında bir başka kraliyet ailesinden müjdeli haber geldi. Ürdün’ün Veliaht Prens Hüseyin ve geçen yıl ihtişamlı bir törenle evlendiği Prenses Rajwa’dan sevindirici haber geldi!

Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!
Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!
GİRİŞ 15.04.2024 09:44 GÜNCELLEME 15.04.2024 09:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ürdün Kralı Abdullah ve Kraliçe Rania'nın en büyük oğlunu baba oluyor. Ürdün Kraliyeti Rajwa ve Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin'in ilk çocuklarını beklediklerini ilan etti. Ürdün halkına duyurulan bu müjdeli haber çocuğun erkek mi kız mı olacağı konusunda merak uyandırdı...

Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...Uraz Kaygılaroğlu'nun korku dolu anları! Tehdit ve hakaret dolu mesajlar yağdı...

Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!Gamze Özçelik’ten göz dolduran hareket! Ramazan’da da gönülleri fethetti!

KRALİYET AİLESİNE YENİ BİR ÜYE KATILACAK!

Kraliyet tarafından ilan edilen duyuruda; "Kraliyet Haşimi Mahkemesi, Majesteleri Veliaht Prens El Hüseyin bin Abdullah II ve Prenses Rajwa El Hüseyin'in bu yaz ilk bebeklerini beklediklerini duyurmaktan memnuniyet duyar" ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyadan ilan edilen bebek duyurusuna, her ikisi de 29 yaşında olan Veliaht Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa'nın 1 Haziran 2023'te evlendikten sonra çekilen fotoğrafları eklendi.

Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…Survivor’un 1 sezonluk maliyeti dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı açıkladı…

PRENSES KATE MİDDLETON DE VARDI!

Ürdün Kraliyetinde geçen yıl haziran ayında gerçekleşen düğün törenine birçok eyaletten kraliyet ailesi yer almıştı. Galler Prensi William ve Prenses Kate Middleton da düğüne katılan isimlerdendi.

KIZ BEBEKLERİ OLURSA TAHT YOK!

Ürdün'ün veliaht prensinin bebeği, 53 yaşındaki Kraliçe Rania ve 62 yaşındaki Kral Abdullah'ın ilk torunu olacak.

Valiaht Prens Hüseyin ve Rajwa çiftinin beklenen bebeğin cinsiyeti erkek olursa Ürdün Haşimi Krallığı tahtının ikinci sıradaki varisi olacak. Ancak çiftin bebekleri kız olursa taht sıralaması aynı devam edecek.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ben yazarım 1 hafta önce Şikayet Et
    Ürdün kraliyet ailesi diyeceğinize abd nin köpekliğini yapan aile deseniz Daha hoş olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • verme 2 hafta önce Şikayet Et
    bunlar kral olsa ne hepsi korkak hain israil usa karisini kizini alsa sesi cikmaz bunlarin
    Cevapla
  • Deli dolu 2 hafta önce Şikayet Et
    Güzel bir haber
    Cevapla
  • Hak sever 2 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim soylarını kurutsun. İslam için hiçbir şey yapmayan Frenk oyuncakları.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu