Musa Uzunlar, Yeşilçam'ın Sultan'ı ile karşılaştı: "Benim için bayramdı!"

Son olarak Aile dizisinde İlyas Koruzade rolünü üstlenen Musa Uzunlar bayram tatilinde Kaz Dağları'na gitmişti. Ünlü oyuncu karşılaştığı ismi görünce bayram ettiğini duyurdu. İşte, sosyal medyada paylaştığı o rastlantı!

Musa Uzunlar, Yeşilçam'ın Sultan'ı ile karşılaştı: "Benim için bayramdı!"
Musa Uzunlar, Yeşilçam'ın Sultan'ı ile karşılaştı: "Benim için bayramdı!"
GİRİŞ 15.04.2024 11:40 GÜNCELLEME 15.04.2024 11:42

Yaklaşık 30 yıllık bir kariyer hayatı olan Musa Uzunlar, sevilen birçok dizi ve film projesine imza atmıştı. 9 günlük bayram tatili için ise dinlenmeyi tercih eden ünlü oyuncu, soluğu Kaz Dağları'nda aldı. Yeşilçam'ın Sultan lakaplı yıldız ismi Türkan Şoray ile karşılaşan Musa Uzunlar sevincini sosyal medya hesabından böyle paylaştı!

Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!

Özge Ulusoy'dan babasının katiline sitem! 'Yemin ederim hakkını arayacağım'Özge Ulusoy'dan babasının katiline sitem! "Yemin ederim hakkını arayacağım"

BENİM İÇİN BAYRAMDI!

Musa Uzunlar, Türkan Şoray ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından hoş bir açıklama yaparak takipçileriyle paylaştı.

Usta oyuncu Uzunlar, fotoğrafın altına "Türkan Şoray hanımefendiyle karşılaşmak ve aynı karede olmak benim için bayramdı. Sizlerin de bayram sevinciniz hiç eksilmesin" açıklamasını yaptı. Musa Uzunlar ile Türkan Şoray ikilisinin olduğu fotoğraf karesi ise sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza