Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!

2002 yılında hem Türkiye hem Dünya güzeli seçilen Azra Akın, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. 2017 yılında Atakan Koru ile hayatını birleştiren Azra Akın ikinci kez anneliğe hazırlanıyordu. Beklenen haber geldi. İşte, Azra Akın'ın en mutlu günü!

Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!
Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!
GİRİŞ 18.04.2024 16:45 GÜNCELLEME 18.04.2024 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Atakan Koru ve Azra Akın çiftinin 2018 yılında Demir adında oğulları dünyaya gelmişti.. İkinci kez anneliğe hazırlanan Azra Akın'dan müjdeli haber geldi. Bebeklerinin cinsiyetini doğumda öğrenme kararı alan ünlü çift, hastane odasından paylaşım yaptı. Bebeğini kucağına alan Azra Akın, cinsiyetini öğrendiği gibi ismini de sevenleriyle paylaştı. İşte, Azra Akın'ın o paylaşımları!

ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…

ANNELİĞİ ÇOK SEVDİ!

Azra Akın ve Atakan Koru çifti, cinsiyeti doğum sırasında öğrenmek istediklerini belirtmelerinin üzerine verecekleri isimde karar kıldılar. Azra Akın'ın ikinci çocuğunun cinsiyeti kız.

Musa Uzunlar, Yeşilçam'ın Sultan'ı ile karşılaştı: 'Benim için bayramdı!'Musa Uzunlar, Yeşilçam'ın Sultan'ı ile karşılaştı: "Benim için bayramdı!"

DEMİR'E KIZ KARDEŞ GELDİ: ARYA

Sosyal medya hesabından bir kızı olduğunu paylaşan Azra Akın, çekirdek ailesinin bir fotoğrafını paylaşarak, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Tepki 4 gün önce Şikayet Et
    Dünya güzeli...!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı