ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…

Esra Erol'da programına akıllara durgunluk veren telefon geldi. Ali Uçar, eşi Tuğçe Uçar'ın evden kaçtığını söyleyerek Esra Erol’a başvurmuştu. Esra Erol ve ekibi Tuğçe Uçar'ı bulmuştu. Ancak yayın esnasında gelen bir telefonla tüm program buz kesti…

ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…
ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…
GİRİŞ 17.04.2024 11:56 GÜNCELLEME 17.04.2024 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen Esra Erol’da programında yaşanılanlar gündeme damga vurdu. Bu hafta programa katılan Ali Uçar ve Tuğçe Uçar çiftine ismini vermek istemeyen bir telefon geldi. Ali Uçar hakkında kan donduran bir itiraf geldi. İşte Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren o anlar…

GELİNLİK BİLE ALMADI!

Eşini bulmak için Esra Erol’da programına başvuran Ali Uçar, 3 Nisan'da 'işe gidiyorum' diyerek evden ayrılan Tuğçe Açar ile canlı yayında bir araya gelmişti.

Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!Kraliyet ailesinden bebek müjdesi! Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa ilk bebeklerini bekliyor!

Eş Tuğçe Uçar, Ali Uçar’ın aşırı cimri olduğunu evlenirken bir gelinlik bile almadığını ve aslında zengin olduğunu iddia etmişti. İddialara göre Ali Uçar, evde ihtiyaç olan bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi gibi temel ihtiyaçlardan hiçbirini karşılamamış. Konuyu dağıtmaya çalışan Ali Uçar, saz çaldığını belirterek konuşmaya ufak bir ara verip hem eşine serenat yaptı, hem de Esra Erol için şarkı söyledi.

Filiz Akın açıklama yaptı: 'Hepinize teşekkür ederim!'Filiz Akın açıklama yaptı: "Hepinize teşekkür ederim!"

Boşanmak istediğini dile getiren Tuğçe Uçar, canlı yayında Ali Uçar ile yüzleşirken ismini vermek istemeyen bir izleyiciden telefon geldi.

BABASINI DÖVÜP SOKAĞA ATTI!

Esra Erol’da canlı yayına bağlanıp ismini vermek istemeyen bir izleyici, Ali Uçar'ın dilsiz ve sağır babasını darp edip sokaklarda süründürdüğünü belirtti.

"İki kardeş babalarını dövüp sokağa attı. Muhtarın yanında kalıyor. Babası özürlü biri. Ben senin yanındayım. Oradaki insanları kandırma. Eşin Pazar yerlerinde o kız dilenci gibiydi" ifadelerine yer verdi. Esra Erol’da canlı yayın esnasında büyük gerginlik oluşturdu.

Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?Gönül Dağı'nın Dilek'inden gururlandıran ödül! Gülsim Ali ekranlara geri mi dönüyor?

“SEN DE VİCDAN YOK!”

Programa bağlanan telefon sonrası Esra Erol, "Baban kendini ifade edemez. Ya baban birini sokakta öldürse ve atsa? Yazık ya! Ali sende bayağı vicdan yok! Senin gözünü para bürümüş. Baban kazandığı parayı sana getirse sen babana bakarsın. Sen hayatı çarpı para üzerinden değerlendiriyorsun. Ben hayatımda senin kadar rahat birini görmedim" diyerek Ali Uçar’a öfke püskürdü.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • VATANDAŞ 1 hafta önce Şikayet Et
    İğrenç,mide bulandırıcı programlar. Seviye tam manasıyla yerlerde,yazıklar olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!