Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...

Güllerin Savaşı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi dizilerle yıldızı parlayan Sercan Badur, babasını kaybetti. Ünlü oyuncunun acı gününe pek çok isim eşlik etti. Badur, babasını son yolcuğuna uğurlarken göz yaşlarına hakim olamadı...

Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...
Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...
GİRİŞ 25.05.2024 11:36 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:45

Başrollerinde Canan Ergüder, Damla Sönmez ve Barış Kılıç'ın yer aldığı 'Güllerin Savaşı' dizisiyle nam salan ve 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisindeki 'Necati' rolü ile benimsenen Sercan Badur'un babası Hakk'ın rahmetine kavuştu. Ünlü oyuncuyu acılı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

'Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!' Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi..."Benden daha çok estetik yaptırıyorlar!" Seda Sayan eleştirilere yanıt verdi...

Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?Hakan Kurtaş kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

KARDEŞLER SON GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRDİLER!

Sercan-Caner Badur kardeşler babalarına karşı son görevlerini yerine getirdiler. Baba Ali Badur'un cenazesi Ataköy 5. Kısım Ömer Doruk Camii'nde öğle namazı sonrası Topkapı Dedeler mezarlığına defnedildi. 

Sosyal medya ve diğer hesaplardan ünlü oyuncuya birçok taziye mesajları geldi. Sercan Badur, göz yaşları eşliğinde babasının tabutunu omuzlarında taşıdı ve son yolcuğuna uğurladı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Kabine Toplantısı'nda Türkiye diyaloğu: Erdoğan gidin diyor, biz ısrar ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Art arda görüşmeler...