Muharrem İnce, CHP'nin adaylarına ateş püskürdü: Hiç bu kadar içim acımamıştı

Muharrem İnce, "Atatürk’ün partisi olan CHP'nin İzmir’deki 1. sırasına Taraf gazetesinin köşe yazarını koydular. Hayatımda bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı. 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen birisi İzmir'den liste başı oldu" dedi.

GİRİŞ 19.04.2023 22:36 GÜNCELLEME 20.04.2023 00:16
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

14 Mayıs Genel Seçimleri milletvekili listeleri açıklandıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin vekil adayları tartışılıyor. Seçime günler kala FETÖ ile bağlantılı isimlerin aday gösterilmesine tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'liler tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

TEPKİ ÇEKEN İSİMLER!

Atatürkçü seçmen özellikle Ankara'dan Deva Partisi kontenjanından aday olan Sadullah Ergin ve İzmir'den aday olan Taraf Gazetesi eski yazarı Yüksel Taşkın isimlerine büyük tepki gösterdi.

HAYATIMDA BU KADAR İÇİMİ ACITAN LİSTE OLMAMIŞTI

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmalarına devam ediyor. İzmir'e giden İnce, ilk olarak Menemen'de seçmenleriyle buluştu ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne yüklendi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir'de birinci bölge birinci sıradan Yüksel Taşkın'ı milletvekili adayı yapmasını ağır sözlerle eleştiren İnce, "Atatürk'ün partisi CHP'nin İzmir 1. sırasına Taraf gazetesinin köşe yazarını koydular. Hayatımda bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı. 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen birisi İzmir'den liste başı oldu. Ey Atatürkçü İzmirliler, bunlara haddini bildirmeyecek misiniz? Memleket Partisi Atatürkçülerin yurtseverlerin partisidir" diye konuştu.

İNCE: BENİ TEHDİT EDİYORLAR

Aday olduğu için tehdit edildiğini söyleyen İnce, "Şimdi yeni moda başladı. Çekilin tek bir kişi aday olacak. Sen kendine güvenmiyor musun?" dedi.

İnce "Şimdi bir hesap yapıyorlar, beni tehdit ediyorlar. Seçimi kaybedersek faturayı sana keseriz, diyorlar. Dertleri seçimi kazanmak değil. Dertleri CHP'deki koltuk. Parayı kaybetmek istemiyor. Hala gözü orada. Siz 17 parti bir araya geldiniz, 11'de Büyükşehir var, Türkiye'yi siz yönetiyorsunuz zaten. Bir merkezi iktidar var, bir yerel iktidar. Trilyonlarca lira hazine parası alıyorsunuz, gazete ve televizyonlarınız var. Çuval çuval paranız var. Bu garibanın 2006 model bir otobüsü var, bir de cep telefonu var" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Mehmet Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince. Mitinglerde sende Reise atıp tutuyorsun. Tamam siyasetini yap kimsenin bir şey dediği yok. Bu sizin elbette demokrasi hakkınız. Peki, kılıçtaroğluna neden bir tek kelime etmiyorsunuz. Özerklik, federasyon hdp ile kol kola girip dolaşanlar. Kürdistan naraları atıyorlar. Hayırdır Atatürkçü muharrem. Sesin soluğun çıkmıyor.
    Cevapla
  • VatanSever 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP pusulasını kaybeden bir gemiye döndü. Bunca yıllık Atatürkçü ve CHP'li bir vatandaş olmama rağmen artık CHP benim gözümde pula dönmüştür. İdeoljisin de bile Atatürkçülük ikinci sıraya inmiştir. Muharrem İnce tek başına memlekete talip oldu. Unutmayın ki gerçek laikler dinini vatanını seven ve koruyan devletçi kişilerdir.
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    şikayetçi ol o zaman git savcıya.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu kimsenin tehdit ettiği falan yok bu kendini fasulye gibi nimetten sanıyor kendisini gündemde tutmak için yok tehdit yok şandaj bunların bütünderdi ama hepsi bunların derdi gündemi taze tutmak bunların işi ülke felan yönetmek değil devletin bütün hizmetlerin yararlanmak
    Cevapla
  • ali kıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden aldınız bu istihbaratı?
    Cevapla
  • Celil 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım köylün olarak rica ediyorum dik dur bunların ne olduğu belli 2. tura kalırsa lütfen bunların tarafını herkesi harcadıkları gibi vatanı bile harcarlar destekleme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı