Kız öğrenciler erkek öğrencilerle kalıyor bu yapımıza ters

Başbakan recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda "Kız öğrenciler, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Muhafazakar yapımıza bu ters" diyerek valilere talimat verdiğini açıkladı.

Kız öğrenciler erkek öğrencilerle kalıyor bu yapımıza ters
Kız öğrenciler erkek öğrencilerle kalıyor bu yapımıza ters
GİRİŞ 04.11.2013 11:22 GÜNCELLEME 04.11.2013 19:00
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Okullarda yaşanan yurt sıkıntılarına dikkat çeken Erdoğan "Kız öğrenciler, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Muhafazakar yapımıza bu ters" dedi.

Partisinin Kızılcahamam kampının son gününde önemli açıklamalar yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eğitimler ilgili problemleri vurgulayarak özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi.

"VALİ BEY'E TALİMATI VERDİK"

Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini ifade eden Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek vererek "Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar Demokrat yapımıza bu ters. Vali Bey'e bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak" dedi.

YORUMLAR 45
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    oktay çıkmaz, mustafa babur, metinistanbul aynı kişiler mi yoksa yalanlarının kaynağı mı aynı. hala zinayı suç olmaktan Ak Parti çıkardı diyorlar ya! Alıyorlar cevabı bu sefer diğeri atıyor iftirayı. Hükümetin yasa çıkarma yetkisi yok sadece kararname çıkarabilir. Meclis ancak yeni bir yasa ile eski bir yasanın iptal edebilir. Bu iftirayı atana soruyorum, var mı zinanın suç olmaktan çıkarıldığını söyleyen böyle bir yasa, varsa hangisi? Haydi, doğruysanız, dürüstseniz verin cevabını. Yasayı iptal yetkisi Anayasa Mahkemesinindir. Daha bunu bile bilmiyorsunuz. Daha Ak Parti bile yokken A.N. Sezer başkanken Anayasa Mahkemesi iki ayrı kararla zinayı suçunu düzenleyen yasayı iptal etmiştir. AYM'nin, A.N. Sezer'in yaptıklarını Ak Partiye mal etmek ne çirkindir. Domuz eti AB müktesebatı düzenlemesidir. İşi kurala, müeyyideye bağladığı için Müslümanlar aleyhine değildir. Ne yediğimizi ete ne karıştırıldığını bilmemekten iyidir. Hangi kasapta satılıyormuş domuz eti? Kasap manyak mı domuz eti satsın? Domuz etini ye diyen mi var sana? Domuz eti satan yerden alışveriş yap diyen mi var? Teşvik eden mi var?
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Zinanın serbest olmasını siz kabul ettiniz!. Avrupa birliği yasaları çerçevesinde zinanın suç olmaktan çıkarılması domuz etinin kasaplık et sınıfına sokulup kasaplarda yasal satılması sizin zamanınızda oldu. Şimdi de kız erkek aynı yerde kalamaz diyorsunuz icraatlarınız ile sizin söyledikleriniz çelişmiyormu Sayın Başbakanım.
    Cevapla
  • mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    reklam kokan hareketler bunlar. zina suç değil kanunlara göre..18 i geçen herkes istediği ile oturur..nasıl engelleyeceksiniz..sgk bile bu birlikte yaşama olayı yüzünden ,kanun olmamasından bir sürü bayana maaş ödüyor..boşanıp babasının maaşını alanlar mesela..yine kocası ile yaşıyor..resmi nikah zorunlu olmalı, yetişkin bayan ve erkek aynı evde yaşıyorsa zina ve fuhuş sayılmalı..birde üniversite öğrencilerine nikah teşvik edilmeli..evlenmeleri sağlanmalı..yurt işinden daha mantıklı..
    Cevapla
  • - mert - 10 yıl önce Şikayet Et
    mubinkocal. evet haklisin ! hicbir itirazim yok bu yönde ! yeterki olaylari düzgün anlatin ! ama benim elestirdigim akp nin bu gibi sorunlara yaklasma sekli. herseye karsi akli eriyor ve siyaseti kullanarak herseyin cözümünü buluyor ama buna karsi siyaset üretemiyormu ?! en azindan ilk önce altyapi hazirliklarini tamamlasaydida ondan sonra yapsaydi bu ünileri ?! yani, madem yurtlar yetersiz diyorsunda, neden o ünilerin oldugu bölgede yurtlarin daha önceden cogalmasini saglamadi ?! anladinmi simdi söylemek istedigmi ?! mesele akp nin sorunlara yaklasim meselesi ! madem problemyurtlarin yetersiz olmasina baglaniyor al sana benden böyle yorum !!
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZE TERS AMA.... Sayın Başbakanım evet kız ile erkeğin nikahsız aynı evde kalmaları BİZİM YAPIMIZA TERS;ama demek onların yapısına uygunmuş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde
Tarihi soykırım karşısında susan rektörlerimiz nerede?