Deniz Baykal Köşk'e aday mı?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin konuştu.

Deniz Baykal Köşk'e aday mı?
Deniz Baykal Köşk'e aday mı?
GİRİŞ 17.04.2014 11:54 GÜNCELLEME 17.04.2014 11:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Henüz bu konuda ciddi bir değerlendirme yapma aşamasına geldiğimiz kanaatinde değilim. Herkes iyi niyetli konuşur, daha çok isimler geçer, hep böyle olmuştur, bunu doğal karşılamak lazım. Asıl Türkiye'nin temel siyasilerinin bu konudaki anlayışlarını ortaya koymalarını beklemek lazım" dedi.

YORUMLAR 4
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    baykal kim ki cumhurbaskani kotluguna yakistiriliyor siyasi olarak nesi var neyi becermis kendi vekilinden baska tabi. chp nin ne yapacagini biliyorum ankarada yaptiklari gibi mhp+bdp+chp nin cikarlarini savunacak birini bulup aday edecekler amma 3 dalda da kivira bilecek birini bulmak da kolay degil onun icin chp sunu tercih eder kisi sol goruslu olup muhafazakar kimligi ile akp ve mhp tabanina hitap eden ve kurt kokenliligi ile bdp yi tavliyacak biri olmali ha bide tum turkiyenin bilip tanidigi bi yuz olursa tadindan yenmez tabiki arayip bulacaklar dir ancak sonucta karsidaki de 90 kusur yillik turkiye tarihinin gorup gorebilecegi en buyuk siyasi lider RECEP TAYIP ERDOGAN olucak sonucta akp nin bugun itibari ile %55 oy potansiyeli var bu da daha 1. turda cumurbaskani olucak demek
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Çankakaya bundan böyle bir solcu veya, bir CHPli gelmemeli !. Tabiki solcu ve CHPliler böyle birine oy verir, fakat sağduyulu biri ASLA ! Solculardan ülkemize sadece yıkım gelmiştir !
    Cevapla
  • seyfettin 10 yıl önce Şikayet Et
    kim bunlar. Türkiye'nin temel siyasilerinin görüşlerini beklemek lazım derken kasdettiğin temel siyasiler kimmiş bakalım bunları açıklar mısın deniz bey... kim bunlar ... Paydok' a selamlar sevgiler.... Allah Allah Tövbe Tövbe ...
    Cevapla
  • adamadam 10 yıl önce Şikayet Et
    adam. Eyvah gelinen seviyeye bak ya. Kendi milletvekilini halleden bir ahlaksız toplum içine çıkmaya utanması gerekirken konuştukları şeye bak. Ama bunlarda terbiye ve ahlak erdemi yok ki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ