Haşim Kılıç'a AK Parti'den sert tepkiler

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın sert eleştirilerine AK Parti'den ilk yanıt Şamil Tayyar'dan geldi. Kılıç'a bir tepki de Mustafa Şentop'tan geldi.

Haşim Kılıç'a AK Parti'den sert tepkiler
Haşim Kılıç'a AK Parti'den sert tepkiler
GİRİŞ 25.04.2014 12:23 GÜNCELLEME 25.04.2014 14:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop: Yakışıksız ve sığ değerlendirmeler. Bu işler cübbeyle olmaz, cübbesini çıkartsın siyasete girsin.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Twitter resmi hesabı üzerinden Haşim Kılıç için şu sözleri sarfetti.

-Haşim Kılıç Abüllatif Şenerleşti, artık o da tarihin çöplüğündedir

-Haşim Kılıç'ın açıklamaları Başbakanın cumhurbaşkanı olmasını daha zorunlu hale getirmiştir

-Çankaya seçimi yeni istiklal mücadelesinin en önemli evresidir.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan: Vural Savaş'ın da son konuşması çok sertti! Ah şu emeklilik... Yargıya güvensizlikte,yargının siyasallaşmasında yargının hiç payı yokmuş gibi davranılması hukukçu kimliğiyle örtüşmemenin ötesinde ayıptır!

Adalet Bakanı Danışmanı Adnan Boynukara: Eleştirilere 'sığ' demek yerine, keşke bahsettikleri kararın nasıl alındığını da açıkça ifade edebilseler...! Birisi; kanunla HSYK başkanına verilen yetkiler ile tüzükle Anayasa Mahkemesi başkanına verilen yetkileri karşılaştırmayı düşünür mü? Ülkenin seçilmiş başbakanının cevap verme şansının olmadığı yerde söylenen 'lafları' kahkaha atarak destekleyen yargı mensupları kim acaba? Kafayı kurcalayan soru; başkan bu konuşmayı tek başına mı, AYM üyeleriyle birlikte mi veya üyelerin dışında birleriyle birlikte mi yazdı?

YORUMLAR 24
  • burak koç 10 yıl önce Şikayet Et
    HAŞİM KILIÇDAROGLU. chp nin enyeni acer çiçegi burnunda genel başkan adayı
    Cevapla
  • mamedo karaca 10 yıl önce Şikayet Et
    Paralel ANAYASA kendisini deklere etmiş oldu.. Paralel ANAYASA kendisini deklere etmiş oldu. Hepsi bu.
    Cevapla
  • hamzax 10 yıl önce Şikayet Et
    HABER VEREYİM SAYIN KILIÇ....Savcı öz sizi tebrik etmiş.. Ne hikmettir bilinmez ama size saygı duyan bu toplum artık saygı duymuyor.Sayın Kılıç ne olduda övdüğünüz o 2010 referandumu halkın önüne getiren siyasi iradeye karşı oluverdiniz..Haaa Aynen sizin gibi paralel tarafta olanlarda 2010 referandumunda hükümeti öve öve yere göğe sığdıramazken birden değişiverdiler.Bukalemun sonradan fark edildi ama geçde olsa farkedildide Ülkemiz uçurumun kenarından dualarımızla döndü İnşaallah. Haaa Sizin gibi bir çok hukukçu aynı tavrı takınarak hareket ediyorlar,Baksanıza açıklamalarınızdan kimler memnun.Akşam haberlerdede malum medyada uçacaktır kesin.Haaa birde aynen sizin gibi iddia edilen pensilvanya kaynaklı ABD taşeronu bir paraleel yapı var onlarda Seçtiklerimize irademize karşı bu tavırları takınıyorlar.Haaa..Haaa.Çok daha haa lar var ama
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞBAKANA SALDIRDIKÇA. Devlet içindeki parelel devletten,chp'den ve muhalefeti devlete başkaldırı algılayan oluşumlarla birlikte dışardaki yedi düvel düşmandan Sayın Başbakana saldırılar arttıkça millet arkasında daha çok saf tutuyor.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET İÇİNDE DEVLET. Paralel devlete ve pensilvanyadaki liderine açık-kapalı tebrikler yağar artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama geldi