AK Partili vekilden Haşim Kılıç'a fıkralı cevap

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a en ilginç tepki AK Partili Hamza Dağ'dan geldi.

AK Partili vekilden Haşim Kılıç'a fıkralı cevap
AK Partili vekilden Haşim Kılıç'a fıkralı cevap
GİRİŞ 25.04.2014 14:24 GÜNCELLEME 25.04.2014 16:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Anayasa Mahkemesinin 52. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yüce Divan salonunda düzenlenen törende konuşan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a AK Parti kanadından tepki gelmeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, halk arasında sıkça anlatılan bir fıkra ile cevap verdi. Haşim Kılıç'ı Murat 124 şoförüne benzeten AK Partili Dağ şu fıkrayı anlattı:

"Murat 124'ün şoförü, aracı arıza yapınca o sırada yoldan geçmekte olan bir Ferrari'yi durdurur. Ferrari'nin şoföründen kendisini benzinliğe kadar götürmesini rica eden şoför, aracını Ferrari'nin arkasına bağlar. Ferrari'yi kullanan şoför ise "yalnız, ben hızlı şoförüm. Eğer fazla hızlanırsam sellektör yap ben de yavaşlayayım."

Bu uyarıdan sonra çıkmışlar yola. Ferrari'nin şoförü hızlanmış, Murat 124'ün şoförü sellektör yaparak yavaşlatmış, bir kere, iki kere... Bu esnada Ferrari'yi kullanan şoför bir bakmış arkadan Porsche geliyor, hemen onu durdurmuş ve "Benzinliğe kadar yarışalım" demiş. Başlamışlar yarışa. Aynı anda helikopterle trafiği denetleyen trafik polisleri, bunları görmüş. Heyecanla telsizden merkeze bilgi vermiş:

"Bir Ferrari bir de Porshe yarışa girmişler. İşin tuhafı arkadaki Murat da durmadan sellektör yaparak onları sollamaya çalışıyor..."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    hukuk sistemimizin mevcut işleyişi. Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Milletini Diğer Dünya Devletlerinin Üzerinde refaha ve güce taşıyacak, yapıda hizmet vermiyor.
    Cevapla
  • mehmet ali 10 yıl önce Şikayet Et
    patlak.... siz bilmiyormuydunuz 17 aralık darbesi gerçek olsaydı şimdi haşim denen zat çankayada olacaktı zkeriya denen zat adalet bakanı olacaktı onların altından halı çekildiği için kudurdular ama unutmasınlarki onların oyunu varsa milletin da tokatı vardır ...sayılı günler çabuk geçer haşimin emekliliğne 10 ay kaldı konuştuklarına dikkate almayın...
    Cevapla
  • hacı mustafa ersözlü 10 yıl önce Şikayet Et
    Kağnı bile ondan iyidir.. Bu fıkra çok iyimser olmuş bence Haşim kılı çın lastiği de patlak rotu da kopmuş.
    Cevapla
  • mehmetkonevi 10 yıl önce Şikayet Et
    haşim kılıç hukukçu mu. anayasa mh başkanı haşim kılıç ın "1968 yılında Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne girdi ve 1972 yılında mezun oldu. " hukukçu olmadığını zannediyorum. iktisat ve ticaret=hukuk ise ben yeni öğrendim o zaman. değilse bu insanı sn özal hukukçu mu yaptı. anlayan varsa açıklasın. kesinlikle öğrenmek için soruyorum.
    Cevapla
  • Ahmet TERZi 10 yıl önce Şikayet Et
    TAM DOKSANDAN İSABET..! VALLAHİ TEBRİKLER SAYİN VEKİLE. çok uydu bu fikra sayın kılıç'a hala eski kafa hala tekere taş koymak. anadoluda kullanılan bir söz var olsun buda geçer. eee buda geçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi