İhsanoğlu'dan 'Demirtaş' açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, twitter'daki hesabından Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklama yaptı.

İhsanoğlu'dan 'Demirtaş' açıklaması
İhsanoğlu'dan 'Demirtaş' açıklaması
GİRİŞ 07.07.2014 17:15 GÜNCELLEME 07.07.2014 17:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı için şartların hukuk tarafından belirlendiğini belirterek; "Sayın Demirtaş'a Cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis'in vekilleri teveccüh göstermiştir" dedi.

CHP ve MHP dahil 5 siyasi partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, twitter'dan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığını değerlendirdi. İhsanoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanlığı makamına aday olabilme şartları hukuk tarafından çizilmiştir. Sayın Demirtaş'a Cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis'in vekilleri teveccüh göstermiştir. YSK'nın resmen kabul ettiği her aday bizim demokratik yarıştaki saygıdeğer rakibimizdir."

YORUMLAR 3
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    ya ekmeledin bi yürü git. sende kendini bişey sanma mehepe ile chp kendi içinden aday gösteremedi başbakana rakip olamazlar diye seni çatı adayı olarak yani ne olur ne olmaz gibisinden aday gösterdiler aslında ellerinde olsa adayda çıkarmazlardı ama usul gereği cumhurbaşkanı adayı göstermek zorundalar o kurbanda sendin ve sende chp de mehepede biliyorki sn Erdoğan cumhurbaşkanıdır senide kullandılar binevi allahın izni ile yüzde 57 başbakan cumhurbaşkanıdır
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    ekmeleddin'in seçilme şansı yüzde sıfır bile değil. şu seçimler bir an önce yapılsın bununla ilgili haber gördüğümde veya bu ismi işittiğimde sinirim bozuluyor asabi oluyorum
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    ekmelledin e GICIK oluyorum.. ismi bile yetiyor ... islam konferansı için ne yaptın ki çankayayı hayal ediyon ... israil , ve cuntacı sisi sevdalısı bir ini istemiyoruz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek