Devlet Bahçeli'yi kızdıran olay

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Davutoğlu'nun Başkanlık Divanı'ndaki odada görüşmesini eleştirdi

Devlet Bahçeli'yi kızdıran olay
Devlet Bahçeli'yi kızdıran olay
GİRİŞ 02.10.2014 09:44 GÜNCELLEME 02.10.2014 09:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yeni yasama yılı resepsiyonunda TBMM Genel Kurulu Başkanlık Divanı odasında görüşmesine tepki göstererek, "Sezar gibi odaya çekilmeleri yakışıksız davranış. Milletin asli unsuru olmasam burayı terk ederdim" dedi.

Resepsiyona siyaset, iş ve basın dünyasından muteber insanların davetli olduğunu dile getiren Bahçeli, "Kapının arkasına geçmek halkla bağı koparmak değil mi? Buradakiler ne o zaman? Sezar gibi odaya çekilmeleri yakışıksız davranış. Milletin asli unsuru olmasam burayı terk ederdim" dedi.

YORUMLAR 9
  • ahmet selli 9 yıl önce Şikayet Et
    ciddi mi ya. aman ne üzülürüz
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bahcelinin saniyorum ki ulkede ve komsularda olup bitenlerden haberi yok. iceride isyan cikarmaya calisanlar hsyk yi ele gecirmek isteyip darbe hayali gorenler pkk vs vs disarida israil isid ve diger muttefiklerin ulkeyi batirma savasa cekme planlari asina iken yada bu ulkede basbakan in ameliyat olacagi dakikalarda mit mustesarini tutuklamaya kaklanlar oldugu muddet erdogan her daim tetikde toplanti halinde olmak zorundadir .Hele hele mhp son secimlerde sirf erdogan gitsin diye ulkeyi cemaate peskes cektigine gore boyle onemli ve gizli olaylar ne bahcelinin nede kemal in yaninda asla konusulmaz cunku aninda dusmana rapor cekerler en basit ornegi 49 rehineye devletin kurtarma operasyonu yapacagini bilmelerine ragmen garip garip aciklamalar yapip o rehinelerin oldurulmeleri icin dua etiikleri bile oldu adamlar kurtuldugunda bunu kutlayacaklarina elestirdiler sanki neden kurtardiniz der gibi
    Cevapla
  • TurQuaZ 9 yıl önce Şikayet Et
    wake up. sayın bahçeli. türkçesinden anlamıyon ingilizcesinden belki anlarsın.
    Cevapla
  • Cengo Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Cengizz. Bence de yapılan doğru değil keza bir resepsiyon yapıyorsan ve diğer liderleri davet ediyorsan onlara saygı göstermek gerekiyor.. Mesela onu da odaya çağırıp fikir alışverişi yapsalar ne zararı olacak? Bahçeli her ne kadar sevmesem de bu ülkenin 3 önemli partisinden birinin lideri ve bir milletvekili ondan gizlenerek konuşmak gereksiz.. Ayrışma yaratmak gereksiz..
    Cevapla
  • cenk erdemli 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETİN ASLİ UNSURU OLMAK?. milletin asli unsuru olmak hükümetin yaptığı her icraatı gözü kapalı eleştirmekse, bu lafa sadece gülünür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada çok sayıda ülkenin lideri havacılık kazalarında öldü
Başkan Erdoğan duyurdu: Milli yas ilan edildi