Bahçeli'den eylemcilere: Cesaretiniz varsa...

MHP'nin grup toplantısında Kobani eylemcilerine tepki gösteren Bahçeli; 'Cesaretiniz varsa IŞİD'in kaşısına çıkın' dedi.

GİRİŞ 14.10.2014 11:20 GÜNCELLEME 14.10.2014 11:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli Kobani eylemcilerine şu sözlerle tepki gösterdi:

BUNLARIN AMACI KOBANİ DEĞİL

IŞİD protesto edilirken terör kullanılmıştır. IŞİD'in teröründen yakınanlar aynı terörü Türkiye'de uyguladı.

"Söyler misiniz bana 'Kobani düşerse Ankara düşer' diyenlerin Yunan işgal kuvvetlerinden ne farkı vardır. Kandil'deki terör şeflerinden emir alanlarla aynı çatıyı paylaşmak, aynı koridorlardan geçmek bizim için başlı başına zuldür."

Bunların amacı Kobani değil. Amaç Türkiye'nin düşmesi ve Kürdistan'a razı edilmedir. Çocuklarımız şehit edildi. O şehitlerin çocukları hepimize emanet. Şehitlerimizin kanı Kobani'yi kurtardı mı? Türkiye'nin yakılmasının Kobani'ye bir faydası oldu mu?

CESARETİNİZ VARSA IŞİD'İN KARŞISINA ÇIKIN!

 "Türkiye'de terör estirenlere ve bunları destekleyen odaklara sesleniyorum; kendinize güveniyorsanız, sıkıysa, yüreğiniz yetiyorsa, IŞİD'in karşısına çıkın da görelim. İstanbul'da bağırmak kolaydır, Diyarbakır'da masumlara korku salmak maliyetsizdir. Sözde çözüm sürecinin puslu ortamında 'her yer Kobani her yer direniş' demek basittir." IŞİD Kobani'de doğruyor, siz de Türkiye'den ortak oluyorsunuz. Barzani silahları Kobani'ye nası ulaştırdı? 

ORTADOĞU'DAKİ OYUN ÇOK BÜYÜK

IŞİD küresel amaçlara hizmet eden kanlı bir projedir. Eğer bir örgüt hem Suriye, hem Irak'ta son teknolojiyle üretilmiş silahlarla kan döküyorsa ve dünya bunu izliyorsa oyun büyük demektir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • evet_isyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Hazin... Bahçelinin ve MHPnin hakkıan girme. Aç bak Kılıçdaroğlunun bugünki demeçlerine ve genel oalrak CHPlilere her zaman Bahçeliye kızgnlar en kritik ve zor zamanlarında Akpartiye destek veriyor diye. Bahçeli tezkerede Akpartiye destek oldu, 2007de 367 krizinde akpartiye destek oldu ve meclise girdi, türban konusunda hiçbir zaman akpartiye sorun çıkarmadı hatta biz kanun teklifi verelim siz destekleyin dedi akparti yanaşmadı.. Ben ömrümde bir kez olsun MHPye destek vermedim ama partizanlık sizi hakikatti telaffuzdan ayrımasın. Ayıptır yakışmaz müslümana.
    Cevapla
  • Şevket Özsoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Nankörlük etmeyin.... Bahçeli her doğru iş yapanın yanında olmuştur. Yanlışa da yanlış değince zorunuza gitmesin
    Cevapla
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ'NİN POLİTİKASI. Türkiye'nin yararına olacak işlerde BAhçeli her daim hükümeti desteklemiştir. CHP gibi davranmamıştır.Bu da iyi bir şey. Bence günde 2 doğrudan fazlasını hakediyor kardeşler. Baksanıza diğer siyasi dangalaklar partilerine. CHP ve HDP nin nerede durduğuna bir bakın. Bahçeli buna da şükür dedirtiyor en azından. Milleti sokağa çağırmıyor CHP HDP gibi.
    Cevapla
  • mehmet hazin 9 yıl önce Şikayet Et
    ikinci doğru 12 yıl sonra . durmuş saat iki kere doğruyu gösterir birinci doğru 12 yıl aradan sonra geldi ikinci doğruya 12 yıl daha var demektir :)
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Durmuş bir saat bile günde 2 kere doğruyu gösterdiğine göre. Bahçelinin açıklamalarının bu kadar isabetli olmasına şaşırmamak lazım. Herhalde doğru vaktine rast geldik:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması... Hiçbir sendika başvurmamış!
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...