Erdoğan'dan sürpriz görüşme!

IŞİD'e yönelik hava saldırıları sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün gündem dışı sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek.

Erdoğan'dan sürpriz görüşme!
Erdoğan'dan sürpriz görüşme!
GİRİŞ 24.07.2015 05:29 GÜNCELLEME 24.07.2015 12:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan patlama sonrasında IŞİD militanları tarafından dün sınırda yapılan son saldırıda 1 Astsubayın şehit olması Türk Silahlı Kuvvetleri'ni harekete geçirdi. IŞİD'e yönelik başlayan operasyonlar bu sabaha doğru hava operasyonları ile sürmeye devam ediyor.

Operasyonların ardından olağanüstü bir trafik yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 15:00'da İstanbul'da Huber Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek.

Erdoğan ile Fidan rutin görüşmelerini perşembe günü gerçekleştiriyorlardı.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban reis ..PKK..ya ve DAEŞ,e-IŞID,e aman vermeyin!..onları yerle bir edin merak etmeyin yine sağ duyulu halkımız arkanızda.
    Cevapla
  • turk 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuran okuyorum Allah mehmetciklerimizi Korusun turkiyede yol kesenlerin toplasinlar
    Cevapla
  • yeni türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni türkiye ve bir bütünlük içerisinde dirayetli yöneticilerimizi gördükçe kuduruyorlar... hepsi çatlasın inşaallah...
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey gönül! Başkasından yardım ve dostluk umarak yaşama,düşmandan da korkma! Devlet ve saltanat ancak ALLAH(c.c.)’ın verdiğidir diyen, Kudüs Fatihi Şah İsmailin Azraili CİHAN Padişahı Yavuz Sultan Selim Hanın Torunu! Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Ümmetin Son Kalesi ve Halifesi! İngiliz Yahudi İttifakı ve Papalı Haçlıların ve oyuncak ayıları İRANIN korkulu rüyası! Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğana Güç ver Kuvvet ver Allahım !
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    amin ALLAH sizlerin Yar ve yardımcısı olsun kürdü türkü arabı çerkezi milletçe uyanın birlik olun yapılanlar ümetti müslümanlara yönelik dik durun diri olun bir olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...