Meral Akşener'i davulla zurnayla karşıladılar

(MHP) Genel Başkan Adayı Meral Akşener, kapatılan MHP İl Teşkilatları ziyareti kapsamında, Kırklareli MHP Teşkilatını ziyaret etti.

Meral Akşener'i davulla zurnayla karşıladılar
Meral Akşener'i davulla zurnayla karşıladılar
GİRİŞ 13.03.2016 20:09 GÜNCELLEME 13.03.2016 20:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şevket Dingiloğlu Parkı önünde davul ve zurnalar eşliğinde kalabalık bir grup partili tarafından karşılanan Meral Akşener, sonrasında partililer ile birlikte, Cumhuriyet Meydanı’ndan İstasyon Caddesi’ne kadar halkı selamlayarak esnaf ziyaretinde ve yürüyüşte bulundu. Yürüyüşte “Başbakan Meral” şeklinde sloganlar atıldı.

YORUMLAR 12
  • BOZKURT Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Basortululerin kafasini yaranlar hangi donemde olmustu.Yoksa onudami Meral hanimefendi Yarmisti.ALLAHIM munafiklardan serrinden korusun.AMIN.
    Cevapla
  • türkmenoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Meral Düzgün bir Türk milliyetçisi çok muhterem bir Türk anası dır. Anlaşılan Meral hanım yalakarın uykusuna kaçırmış kimyası bozmaya başlamış.Emparyalızmin beslemeleri (ister parelel yapı,ister BOP eşbaşkanı,pkk terör
    Cevapla
  • yusuf okulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanim daha gelmeden birilerini fena korkutmus.Iftira ile sucu bucu diyerek yipratacaklarini sananlar avucunuzu yalayin. Ulkucu iktidari haketmiyormu
    Cevapla
  • A. b 8 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener li gunleride gördük terörist leri bırakmış, sürekli medrese lere baskın yapıyorlardı .Rabbim o günleri bidaha gostermesin bu millete. RTE yi başımız dan eksik etmesin.
    Cevapla
  • ercu 8 yıl önce Şikayet Et
    fetö nün truva atı.
    Cevapla
  • asas 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi len, çok bilmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi