Başbakan'dan flaş saldırı açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Haseki Hastanesi çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı, Midyat'taki patlama ile ilgili bilgi verdi.

GİRİŞ 08.06.2016 12:52 GÜNCELLEME 08.06.2016 13:28
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım dün İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başbakan bugün Midyat'ta gerçekleştirilen saldırı ile ilgili bilgi verdi. Başbakan saldırının PKK tarafından düzenlendiğini, biri polis, ikisi sivil 3 kişinin şehit olduğunu açıkladı. Başbakan açıklamanın ardından şehit polislerin cenazesine katılmak için Fatih Camii'ne gitti.

İşte o konuşmadan satır başları


Şehitlerimize hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var. Dünden beri canla başla arkadaşlarımız yaralılarımız için çalışıyor. Biz de bugün yarlılarımızı ziyaret ettik. Durumları çok iyi. Zaten bir çoğu taburcu edildi. Bugün de şehit polislerimizi ebediyete uğurlayacağız.

ASLA YILDIRAMAZLAR

Milletimiz şunu bilsin ki, terör örgütleri ne yaparsa yapsın, hangi yöntemi kullanırsa kullansınlar devletimiz güçlüdür, milletimiz bir ve beraberdir. Asla bizi yıldıramaz, onurlu mücadelemizden vazgeçiremezler. Onun için nerede olursa olsun, terörün Türkiye'den çıkması için canla başla güvenlik görevlilerimiz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak o mücadeleyi yapacağız. Sadece terör örgütlerini değil, arkadan onları destek veren bütün unsurlara da gerekeni yapacağız.

BİRİ POLİS 3 ŞEHİT, 30 CİVARI YARALI

Bugün bildiğiniz gibi Midyat'ta yeni bir bombalı saldırı gerçekleştirildi. Allah'tan alınan tedbirler sayesinde çok çok büyük bir patlayıcı olmasına rağmen 30 civarında vatandaşımız yaralandı. Bir polis, 2 sivil vatandaşımız saldırıda vefat etti.

MİDYAT'TAKİ SALDIRIYI PKK DÜZENLEDİ

Midyat'taki hain saldırıyı gerçekleştiren katil PKK örgütüdür.Bu bizi şaşırtmadı.Terörle mücadele kararlılık gerektiren bir şeydir. Önümüzde arkamızda insan kılığında bu katiller var. Vatandaşlarımıza zarar vermemek adına güvenlik güçlerimiz çok yoğun çalışıyor.

YORUMLAR 27
  • Saffet 7 yıl önce Şikayet Et
    İDAM uygulanmadığı sürece BİTMEZ ortadoğu yanıyor İran da neden tek bir kurşun bile sıkılmıyor İDAM uyguluyor çünkü ALLAH IN KULU olduğumuzu hatırlayıp KISAS emrini uygulamayan hükümetler bu günaha ortaktır biz ab nin kulu olmuşuz haşa ab ne derse yapıyoruz bu vebal hepinize yeter
    Cevapla
  • a cola 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rizasi icin musluman oldugumuz icin,su mubarak kitabimizdan dan da,bir kac kanun koysaniz hakkimiz degilmi her yerden var bir kac tane de Kurandan olsun.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz icraat makamısınız açıklama değil teröriste ve hainlere bir yudum su dahi olsa yardım edenlere İDAM uygulamadan bitmez hiç sevmem ama İran bu şekilde bitirdi asıyor gözünün yaşına bakmıyor aksi halde her giden canımızın vebali sizinde omuzlarınızda olacak idam uygulamadığınız için nusaybin de onlarca şehid verdiğimiz savaşta teslim olanlar 3-5 sene yatacak sonra çıkacak bomba patlatacak %90 olacağı bu yeter artık ülke Suriye ye döndü
    Cevapla
  • sadi 7 yıl önce Şikayet Et
    ansızın kandile ihalar f 16 lar kobralar ataklar ve skskilerle özel birliklerle bi saldırı yapıp kandili haritadan silmeliyiz.tek hamlede teröristlerin leşlerini ağabeyleri olan batılı ülkelerin önüne sermeliyiz...
    Cevapla
  • polis 7 yıl önce Şikayet Et
    idam ! sadece tek çözüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!