Bakan olduğunu televizyondan öğrendi

Kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcısı olan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, kararı televizyondan öğrendiğini açıkladı.

Bakan olduğunu televizyondan öğrendi
Bakan olduğunu televizyondan öğrendi
GİRİŞ 19.07.2017 16:15 GÜNCELLEME 19.07.2017 16:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, yeni kabine değişikliği ardından Başbakan Yardımcısı oldu. Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcısı olduğunu televizyondan Başbakanın açıklamasını izlerken öğrendiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ankarada bulunduğunu belirterek, "Başbakan Yardımcısı olduğumu Sayın Başbakanımız Binali Yıldırımın açıklamasını izlerken öğrendim. Arkadaşlarımla birlikte izliyorduk. Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Görev bölümü ile ilgili ayrıntıları henüz bilmiyorum. Hayırlısı olsun dedi"dedi.

Yunanistanın Gümülcine kentinde 26 Şubat 1972'de doğan Çavuşoğlu, ilk öğrenimini Yunanistanda tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Çavuşoğlu daha sonra Bursada avukatlık yaptı. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevlerinde bulunan Çavuşoğlu, iyi düzeyde Yunanca ve orta düzeyde İngilizce biliyor.Adalet Komisyonu Üyeliği ve Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde de bulunan Çavuşoğlu, evli ve 1 çocuk babası.

YORUMLAR 5
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani sürpriz mi yapmışlar. Şakamısınız siz ya ülkeye bak
    Cevapla
  • komedi. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir komedidir ya ülkenin yönetim kadrosuna alınmışsın haberin yok.
    Cevapla
  • Taha 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok enteresan şeyler oluyor. Allah cc yardımcımız olsun. Rabbim REİS İMİZE güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Pomak 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah. Rabbim mübârek eylesin, hayırlı olsun. Hakan ÇAVUŞOĞLU Beyefendi bu kutsal görevi, en güzel şekilde yerine getirecek bir kişiliğe sahib...Ne de olsa Biga İmam Hatip Lisesi Mezunu. :)
    Cevapla
  • Ünal Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    EyvAllah...Hayırlı Olsun..Çok iyi halkın hizmetkarı olan bir başarılı vekil...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak