CHP'li İnce: Dokunulmazlığım kaldırılsın!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na yazılı başvuruda bulundu.

CHP'li İnce: Dokunulmazlığım kaldırılsın!
CHP'li İnce: Dokunulmazlığım kaldırılsın!
GİRİŞ 23.11.2012 11:55 GÜNCELLEME 23.11.2012 12:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İnce, başvurusunda, hakkında TBMM'ye sevk edilen 3/618 ve 3/916 dosya numaralı fezlekelerle dokunulmazlığının kaldırılmasının talep edildiğini anımsatarak, şu ifadeleri kullandı:

''Yasama dokunulmazlığımın kaldırılarak, hakkında yürütülen iftira kampanyasından kurtulmak ve aklanmak istiyorum. Bu nedenle Cumhuriyet savcılıklarınca düzenlenen fezlekelerin işleme konularak hakkımdaki fezlekeleri görüşmek üzere Karma Komisyon'un en kısa sürede toplanmasının sağlanmasını arz ve talep ederim'' dedi.

CHP'li Muharrem İnce, TBMM Anayasa ve Adalet komisyonlarından oluşan Karma Komisyon'a da başvurdu.

MHP'nin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında verdiği gensoru önergesinin TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeleri sırasında, Arınç ile İnce arasında tartışma çıkmıştı. Arınç, İnce'nin Meclis'te ''cinsel taciz'' iddiasıyla fezlekesinin bulunduğunu ve bu nedenle istifa etmesi gerektiğini söylemişti. Bunun üzerine İnce de dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etmişti.

AA

YORUMLAR 2
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    çok kolayı var, bas istifayı tabi yürek varsa.?. günlerce meclisi oyalayacağına 10 kuruşluk bir kağıda yazacağın istifa dilekçesiyle hallet alkışlayalım .!
    Cevapla
  • muhammet 11 yıl önce Şikayet Et
    kendin istifa et. ya sen kendin istifa et. ak parti bdp lilerin dokunulmazlığını kaldırmadı senin kinimi kaldırcak. aklın sıra hava yapıyosun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!