'İnce, neden hesabıma 4 bin lira yatırdı?'

CHP'li Muharrem İnce'nin taciz ettiği iddia edilen Fatma B. "Bana 8 bin 500 lira borcu vardı. Elimde tahakkuknamesi var. Niye icralık olmuş, niye hesabıma 4 bin TL yatırmış, kendisine sorun. Sessiz kalan CHP'lileri kınıyorum" dedi.

'İnce, neden hesabıma 4 bin lira yatırdı?'
'İnce, neden hesabıma 4 bin lira yatırdı?'
GİRİŞ 23.11.2012 08:36 GÜNCELLEME 23.11.2012 13:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin Meclis'te başlayan, "cinsel taciz" tartışması dün de devam etti. Habertürk, İnce'nin taciz ettiği öne sürülen Fatma B.'ye telefonla ulaştı. Kısa görüşmede İnce'yi suçlayan Fatma B. şunları söyledi:

'ARINÇ'I TANIMAM'

"Şantajla, para istemekle suçlandım ancak ben mafya değilim. Para aldığım iddia ediliyor. Siz, taciz davasında mahkemesi olan bir insana 12 bin 500 lira verir misiniz? İnce'nin bana 8 bin 500 lira borcu vardı. Elimde tahakkuknamesi var. Niye icralık olmuş, niye hesabıma 4 bin TL yatırmış, kendisine sorun. 'Tanıştığımızda evli değildi' diyor. Türkiye'de yaşıyoruz, karşınızda bir anne var. O, şovlarını yaparken, ben hakkımı aradım. Benden sağcı olmaz. Solcu bir aileden geliyorum. Arınç'ı tanımam. İkisinin arasında çıkan ahlak kavgası haber oluyorsa bu benim suçum değil. Konuyu parti yönetimine aktardım. Sessiz kalan CHP'lileri kınıyorum."

'MESAJLARI SİLMİŞ'

Öte yandan Fatma B.'nin savcıya verdiği ifadede ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. CHP'li İlçe Başkanı Mehmet Bal ve CHP'li Hamdi Şen'e telefon mesajlarını göstererek yardım istediğini belirten Fatma B. şunları anlattı: "Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen görüntüler üzerine, İnce'ye mesaj atarak benden özür dilemesini söyledim. O da 'Benden 550 tane daha var. Ben dilemem. Sen bana şantaj mı yapıyorsun' dedi. Ben de olayı avukatıma anlatarak, İnce'nin yolladığı mesajların cep telefonumda kayıtlı olduğunu söyledim. O da yasal işlemleri başlatmak için telefonumu ona vermemi istedi. Bunun üzerine telefonumu verdim, ancak geri aldığımda İnce'nin yolladığı 37 adet mesajın silinmiş olduğunu gördüm." Fatma K. o dönemde CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Hakkı Suha Okay'ı aradığını, ulaşamayınca konuyu sekreterine anlattığını söyledi.

AKİT, CHP'Lİ İNCE'NİN REDDETİĞİ TACİZ BELGESİ'Nİ YAYIMLADI- TIKLA 

YORUMLAR 13
  • HASAN KARABASAN 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu ince vekilya. ben bunu kendi,lerine vekil tayin edenlerin halini düşünüyorumda qacıyorum kendilerine. ah yalova ah.
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    siyasete bakarmisiniz. ıki tarafta sanki cok iyi bir birini belden asagi belden yukari vurarak gündem olusturuyorlar.memleket meselelerine bakin efendiler millet sizi oraya birbirinize saldirin diye yollamadi.
    Cevapla
  • Hamza D. 11 yıl önce Şikayet Et
    ince,çebi, vural. türk siyasi tarihinin en antipatik siyasileri..inceyi çıkardık elde var 2
    Cevapla
  • celal okur 11 yıl önce Şikayet Et
    eeee, ne de olsa ustasına çekmiş!. bunların zaten başka türlü olması eşyanın tabiatına aykırı!
    Cevapla
  • asakir-i... 11 yıl önce Şikayet Et
    adındada gizli zaten.... muharrem ne iş.; tabiki ince iş.:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!