İşçi Partisi'nden CHP'li Güler'e kutlama

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey, bazı partililerin CHP'den ayrılarak, İşçi Partisi'ne geçeceği iddialarıyla ilgili, ''İşçi Partisi, öncelikle CHP olmak üzere, MHP gibi diğer partiler içinde bir örgütlenme faaliyeti yürütmez'' dedi.

İşçi Partisi'nden CHP'li Güler'e kutlama
İşçi Partisi'nden CHP'li Güler'e kutlama
GİRİŞ 28.01.2013 16:14 GÜNCELLEME 28.01.2013 16:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşçi Partisi İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Özbey, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bazı partililerin CHP'den ayrılarak, İşçi Partisi'ne geçeceği iddialarına ilişkin soru üzerine Özbey, partisinin kapalı kapılar ardında mebus pazarlığı yapmayacağını söyledi.

Genel Sekreterlerine atfen yapılan 'özel görüşmelerimiz-temaslarımız sürüyor' yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia eden Özbey, şöyle konuştu:

''İşçi Partisi hiçbir kurum, hiçbir parti ile ne devlet kurumu ne özel kurum ne de ne de başka bir siyasi parti içinde örgütlenme çalışması yapmaz. İşçi Partisi'nin örgütlendiği tek alan vardır kendi parti örgütleridir. Özellikle bu tür iddialar, İşçi Partisi'nin 45 yıllık devrimci geleneğine, çalışma anlayışına, açıklığına, samimiyetine, dürüstlüğüne uymamaktadır. O nedenle İşçi Partisi, öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi gibi diğer partiler içinde bir örgütlenme faaliyeti yürütmez.''

Hasan Basri Özbey, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in TBMM Genel Kurulu'ndaki sözleriyle ilgili de şu değerlendirmede bulundu:

''Birgül Ayman Güler'i kutluyoruz. Sayın Güler bir Atatürk devrimcisi, bir cumhuriyet kadını ve değerli bir milletvekili olarak bilimsel, Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veren bir tespitte bulunmuştur.''

AA

YORUMLAR 1
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    zamanın komunistleri, şimdinin en baba milliyetçileri mi oluyor ???. insanlar çıkarları için neler yapıyorlar ?... kuklayı oynatanları görmüyoruz ama oynayanlar çok komik duruma düşüyorlar....... elbet oynatanlar da birgün hesap verecekler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması