İşte Celal Kılıçdaroğlu'nun yeni işyeri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de bekçilik yapan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yeni görevine başladı. Buca'da yeni bir inşaata işe başlayan Kılıçdaroğlu'nun adresi ise gizli tutuluyor.

İşte Celal Kılıçdaroğlu'nun yeni işyeri
İşte Celal Kılıçdaroğlu'nun yeni işyeri
GİRİŞ 08.02.2013 12:33 GÜNCELLEME 08.02.2013 13:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

YENİ İŞİNİN ADRESİ GİZLİ

Yedi kardeşin en küçüğü Celal Kılıçdaroğlu, Devlet Su İşleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevlerinin ardından 2007 yılında emekli olmuş, aldığı 1350 lira aylığı yetmeyince iş bulmak için İzmir'e gelmişti.

Aylık 850 liraya Gaziemir İlçesi'ndeki CHP'li belediyeye ait Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Alanı Projesi'nde bekçilik yapmaya başlayan ancak dagha sonra işten çıkartılan Celal Kılıçdaroğlu yeni bir iş buldu.

Firma sahibinin de izniyle Kılıçdaroğlu, Buca İlçesi'ndeki adresi gizli tutulan ve CHP'li belediyeye ait olduğu iddia edilen bir inşaatta aynı işi yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu'nun çevresindekilere, yoğun ilgiden uzakta, sessiz sedasız işine başladığını ve bu şekilde daha mutlu olduğunu söylediği öğrenildi. 

YORUMLAR 12
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahim ulus, 76 yıllık tanıdığım chp den örneklerden dolayıdır yazdıklarım !. anlaşılan chp lisin, benim nazarımda parti bir din değildir ülkeme faydası olana oy veririm .şu anda akp dir.! gerisi fos.!
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    celal kılıçdaroğlu. kesinlikle abisine puan kaybettirecek kardeş, evlat olsa sevilmez o derce yani:))
    Cevapla
  • Mustafa KAHRAMAN 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar saldırmayın emekci kardeşimize. o kılıçdaroğlunun kardeşi. çalışacak elbet. reklamını da yapacak abisinin. eee işini yapıyor.
    Cevapla
  • abdurrahim ulus 11 yıl önce Şikayet Et
    ahmet gül. akpliler eş,dost, kardeş, amca, yeğen, hala, dayı ve bilimum akrabalara öyle davranıyor değilmi? örnekleri var
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    yani, haber yapmaya değrmi ?. izmir belediyesi chp li neden bir masanın arkasına oturtmuyor bunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi