Siirt kitap fuarı hızla büyüyor

Üçüncüsü düzenlenen Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda ilerliyor.

Siirt kitap fuarı hızla büyüyor
Siirt kitap fuarı hızla büyüyor
GİRİŞ 28.03.2016 15:13 GÜNCELLEME 28.03.2016 15:13

Siirt Valiliği’nin ev sahipliğinde İlke Ajans tarafından organize edilen ve Basın Yayın Birliği’nin kurumsal destek verdiği 3. Siirt Kitap Fuarı, 29 Mart – 03 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açıyor.

Binlerce yıllık tarihi mirasından aldığı ilhamla, "Bir kitaptır Siirt, üç dilde yazılan" sloganıyla üç yıl önce kitapların dünyasına başlatılan yolculukta büyük mesafeler kateden Siirt Kitap Fuarı, bu kutlu yolculuğunu bu yıl, “Her kitap yeni bir dünya” diyerek sürdürüyor.

Siirt’in ve bölgenin kültürel zenginliğine önemli katkılar sağlayan fuarda, binlerce çeşit kitapla 50 seçkin yayınevi yer alıyor. Yasin Aktay, Ahmet Turgut, Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Armağan, Hanefi Avcı, Yıldız Ramazanoğlu, Senai Demirci, İhsan Süreyya Sırma, Nevzat Çiçek, Vahdettin İnce, Erdal Demirkıran, Kaan Murat Yanık, İrfan Gürkan Çelebi, Necmettin Alkan, Sema Maraşlı gibi beğeniyle takip edilen 30’a yakın yazar ve akademisyen fuar süresince okuyucularıyla söyleşecek ve kitaplarını imzalayacaklar.

29 Mart salı saat 12:00’da açılacak olan fuar, her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!