TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2020'nin jüri üyeleri açıklandı

TRT’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nın jüri üyeleri açıklandı. 11 farklı kategoriden 116 eser, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan 66 jüri üyesi tarafından değerlendirilecek. Jüri üyelerinin birbirinden bağımsız olarak verecekleri puanların ortalaması alınarak yarışmanın finalistleri belirlenecek.

GİRİŞ 14.10.2020 10:01 GÜNCELLEME 14.10.2020 10:01

TRT’nin, 2015 yılından bu yana düzenlediği “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nın 66 kişiden oluşan değerlendirme jürisi belli oldu.

Önümüzdeki haftalarda salgın koşullarına uyarlanmış yepyeni bir formatla TRT 2 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak olan yarışmanın bu yılki jüri listesinde birbirinden değerli isimler yer alacak.

Aralarında Radyo Yayıncılığı/Radyo Programı, Drama ve Belgesel alanında Can Doğan, Geveze, Ali Düşenkalkar;

Televizyon Yayıncılığı /Televizyon Programı, Belgesel Film ve Kısa Film alanında Okan Bayülgen, Bülent İnal, Hülya Koçyiğit;

Haber Yayıncılığı/Televizyon Haberi, İnternet Haberi alanında Ahmet Hakan Coşkun, Hakan Çelik, Mete Çubukçu;

İnternet Yayıncılığı/İnternet Sitesi, Sosyal Medya Projesi alanında Arda Kutsal, Murat Soner;

Ev Hayat Dolu Kategorisi’nde ise Birol Güven’in yer aldığı jüri üyeleri, yarışmacıların eserlerini titizlikle değerlendirerek ödüle hak kazananları belirleyecek.

Yarışma kapsamında her alt kategori için 6 değerlendirme jürisi olmak üzere 11 alt kategori için toplamda 66 jüri üyesi görev yapacak. Böylece ödül alan her bir eser, 11 farklı görüşün değerlendirmesinin sonucunda derecelendirilecek.

Türkiye, Balkanlar, KKTC ve Orta Asya ülkelerinde iletişim eğitimi alan ön lisans ve lisans öğrencilerinin yanı sıra Güzel Sanatlar, Sosyal Bilimler ve Meslek Yüksek Okullarındaki iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencilerinin 2019-2020 öğretim yılı içinde hazırladıkları eserlerle katıldıkları yarışmada ödül tutarları; birinciler için 6.000 TL, ikinciler için 5.000 TL ve üçüncüler için 4.000 TL olarak belirlendi. Jüri değerlendirmeleri sonrasında finalistler özel bir program ile duyurulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü