AA'dan "Windows Phone" uygulaması

AA, Windows işletim sistemine sahip telefonlarda hizmet verecek "Windows Phone" uygulamasını devreye aldı.

AA'dan "Windows Phone" uygulaması
AA'dan "Windows Phone" uygulaması
GİRİŞ 12.05.2016 12:15 GÜNCELLEME 12.05.2016 12:15

Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen AA, Windows Phone 8.1 ve üstü işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilecek yeni uygulamasını hizmete sundu.

Mevcut durumda Türkçe haber içerikleriyle hizmet sağlayan uygulamaya yakın zamanda İngilizce dil desteği de eklenecek.

AA'nın internet sitesindeki (www.aa.com.tr) içeriklere mobil cihazlardan erişim sağlayan uygulama, "manşet, son haberler, fotoğraflar, videolar, infografik, AA ürünler ve iletişim" olmak üzere 7 ana kategoriden oluşuyor. Ana sayfada, ana manşet ve alt manşet haberleri, editörün seçtiği haberler ve diğer kategorilere ait en güncel haberlerle fotoğraf, video ve infografik galerileri yer alıyor.

Manşet dışındaki her bir kategoride son 3 güne ait en güncel haberler yayımlanıyor.

AA, bunun yanı sıra mobil uygulamalarında bir dizi iyileştirme ve yenilik yaparken, kullanıcılara haber, fotoğraf, video ve infografik alanında herhangi bir içerik araması yapabilme olanağı sunuyor.

Söz konusu uygulamaya "https://www.microsoft.com/tr-tr/store/apps/anadolu-ajansı/9nblggh4vb60" adresinden ulaşılabiliyor.

"Windows Phone" uygulamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Anadolu Ajansı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka, ajansın bilişim ve iletişim teknolojileri konusunda medya sektöründe öncü rol oynamaya devam ettiğini söyledi.

Kurum olarak mobil platformlara yönelik çözümlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Şıvka, "iOS, Android ve akıllı saatlerden sonra Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihazlar için de haber uygulamamız oldu. Her ne kadar Windows Phone dünyasındaki cihaz sayıları düşük olsa da biz iOS ve Android marketlerdeki uygulamalarımızla aynı kalite ve içeriğe sahip bir uygulama yazdık. Bunun içerik açısından piyasadakilerin en kalitesi olduğunu söyleyebilirim." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!