Kiralık Aşk 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayınladı – İzle

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk Dizisinin 51. Bölüm Yeni Fragmanı Yayınlandı, Ömer ve Defne Ayrılıyor mu? Kiralık Aşk 51. Bölüm Fragmanını ve Detayları Haberimizde…

Kiralık Aşk 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayınladı – İzle
Kiralık Aşk 51. Bölüm 2. Fragmanı Yayınladı – İzle
GİRİŞ 17.06.2016 11:58 GÜNCELLEME 17.06.2016 12:05

Ekranların reyting rekortmeni Kiralık Aşk dizisinde heyecan yine dorukta. Barış Arduç ve Elçin Sangu ‘nun başrollerinde yer aldığı dizi her hafta Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Bu hafta yayınlanacak 51. Bölüm için yeni fragman seyirci ile paylaşıldı.

 

Kiralık Aşk 51. Bölüm 2. fragmanı izle

Kiralık Aşk 51. Bölüm fragmanı izle

DEFNE GİDİYOR MU?

Kiralık Aşk 51. Bölümde yine hüzün var. Yaşananların ardından Ömer ve Defne ‘nin arası iyiden iyiye bozulurken Defne Manisa ‘ya dönme kararı alır fakat Ömer buna izin verecek mi? Aralarındaki sorunları aşkları ile aşabilecekler mi?

ÖMER ‘İN ÖĞRENDİĞİ GERÇEK NE?

Yayınlaman yeni fragmanda Ömer hayatına dair acı bir gerçeği daha öğreniyor. Dedesinin aslında hayata nasıl müdahale ettiğini gören Ömer ne yapacak?

ÖMER VE DEFNE AYRILIYOR MU?

Kiralık Aşk 50. Bölümü ile geçen hafta herkesi ekranlara kilitledi. Dedesi ile karşı karşıya gelen Ömer oldukça sinirliydi. Yüzüklerin takılıp takılmayacağı merak edilirken ilginç gelişmeler yaşandı. Ömer gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıkları sonucu oldukça kızgınken Defne, en mutlu olması gereken günde yaşadıkları sorguluyordu. Ömer kızgın olmasına rağmen Defne ‘nin ailesi için her şeye katlandığını söyledi. Herkes için çok zorda olsa Defne ‘yi Ömer ‘e istediler. Yüzüklerin takılması ile birbirlerine olan aşklarını hatırlayan ikili her şeye rağmen duygu dolu anlar yaşadılar.

Bölümün asıl can alıcı olayı ise her şeyin ardından Defne ve Ömer ‘in yüzleşmesiydi. Ömer Defne ‘ye aralarının hep aynı sebepten açıldığı söyleyip hep başa döndüklerini söyledi. İkili kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışırlarken Ömer hep aynı şeyleri dinlemekten sıkıldığını söyledi. Bu şekilde ilişkinin yürümeyeceği konusunda endişe ettiğini söyleyen Ömer ciddi sorunları olduğunu Defne ‘e hissettirdi. Ciddi adılar atmanın erken olduğunu düşünmeye başlayan Ömer şok edici bir karar aldı. Dağıldığını, karmakarışık olduğunu söyleyen Ömer yüzüğünü çıkartarak bir süre uzak kalalım dedi. Heyecan yüklü bir bölümü daha geride bırakırken 51. bölümde neler yaşanacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar