Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı - İzle

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm fragmanı yayınlandı, seviyor sevmiyor 1. Bölümde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı - İzle
Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı - İzle
GİRİŞ 21.06.2016 06:09 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını MF Yapım ’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, Zuhal Olcay ’ın oynadıkları, Kore dizisi She Was Pretty uyarlaması Seviyor Sevmiyor, izleyicisiyle buluştu. Çocukluk aşkı olan bir çiftin yıllar sonra bir araya gelmesi ve çeşitli tesadüflerle birbirlerine yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ilk bölü heyecanı geride kaldı.

Seviyor Sevmiyor 1. Bölümde neler yaşandı? Dizin Genel Konusu Nedir?

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit, herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz, Yiğit’in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika’ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz’in hayatında başka değişimler de olur. Önce ailesinin matbaa şirketi iflas eder. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz, o muhteşem güzelliğini de kaybeder.. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz, üniversiteden sonra iş bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm fragmanı ;

Seviyor Sevmiyor 2. Bölüm 2. fragmanı ;

Zeynep Çamcı Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinde çok beğeni topladı, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde başrolü Alper Saldıran ile paylaştı. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Ayrıca 2014'te başrolünü canlandıran ve senaryosunu yazan Gupse Özay'ın Deliha filminde Havva rolünü canlandırmıştır.2015 Eylül ayında başlayan Star Tv 'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi isimli programda oynamıştır. Program düşük reytingden dolayı kaldırılmıştır. Şu anda ise Atv 'de yayınlanan Seviyor Sevmiyor adlı dizide Deniz karakterini canlandırmaktadır.

YORUMLAR 4
  • iremm 7 yıl önce Şikayet Et
    bnce sacma bı dız fazla begenmedım cok klasık ve alaturka kacmıs
    Cevapla
  • hülya hülya 7 yıl önce Şikayet Et
    konusu cok klasik sevmedim
    Cevapla
  • osman ödül 7 yıl önce Şikayet Et
    kizim hep isim degistiriyorsun sank7 anlamadik yok bi nese nese bi hulya hulya ymeezleèr
    Cevapla
  • meryem 7 yıl önce Şikayet Et
    Hmmm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....