Şahane Damat 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Şahane Damat oyuncuları dizi konusu ve tüm detaylar haberimizde…

Şahane Damat 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları
Şahane Damat 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları
GİRİŞ 21.06.2016 19:00 GÜNCELLEME 21.06.2016 22:53

Star TV ekranlarında yeni bir yaz dizisi daha seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini Raşit Çelikezer ’in üstlendiği, başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru ’nun paylaştığı Şahane Damat 20 Haziran tarihinde Star ’da izleyici ile buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nukhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Mesut Yılmaz, Hande Kaptan, Anıl İlter, Leyla Göksun, Köksal Engür, Selen Uçer,  Mert Carim, Binnur Şerbetçioğlu, Selim Gürata, Ebru Nil Aydın da  bulunuyor.

Dizinin Konusu;

Dizinin yayınlanan resmi konusu şu şekilde; Melike, gurbetçi ailesini İstanbul'da bir başına namusuyla yaşayabileceğine ikna etmek için, bazı küçük yalanlar söyleyen bir kızdır. Almanya 'daki ailesi, an itibarıyla Melike 'nin ödüllü bir gazeteci olduğuna, müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike İstanbul denen vahşi ormanda açlık sınırında yaşamaya çalışan sakar bir kızdır ve habercilik hayallerine ancak bir magazin gazetesinde burç yorumu yazacak kadar yaklaşabilmiştir. En kötüsü de, ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını attığı sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal ülkeyi sarsacaktır! Ancak o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet ’e de dokunmaktadır. Tabii ne Melike ne de Mehmet, yalan ve şantajla başlayan hikayelerinin, onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacağını henüz bilmemektedirler.

Şahane Damat 1. Bölüm Fragmanları;

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir ‘de dünyaya gelen oyuncu Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezun olmuştur. Özberk, ilk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile adını duyurmuştu.

Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Tiyatro sahnesinde ise Erdal Beşikçioğlu 'nun Tatbikat Sahnesi 'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır. Şuanda da Şahane Damat dizisinin başrolü olarak ekranlarda yer alıyor.

Ali Ersan Duru Kimdir?

1984 Ankara doğumlu olan Ali Ersan Oyunculuğa on sekiz yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. 2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı. Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları 'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Aynı dönem içerisinde kamera oyunculuğu workshopları da aldı. Şuanda da Star TV ‘de yayınlanan Şahane Damat dizisinde başrol olarak görev almaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...