Hangimiz Sevmedik 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak Hangimiz Sevmedik dizisinin oyuncu kadrosu ve fragmanları haberimizde…

Hangimiz Sevmedik 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları
Hangimiz Sevmedik 1. Bölüm Fragmanı ve Oyuncuları
GİRİŞ 21.06.2016 19:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:37

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Hangimiz Sevmedik iddialı oyuncu kadrosu ile geliyor. Başrollerini Selen Soyder ve Can Yaman 'ın paylaştığı, dizinin kadrosunda Altan Erkekli, Cengiz Bozkurt, Gül Onat, Erdem Baş, Bülent Şakrak, Barış Başar, Funda Bostanlı, Deniz Oral, Berfu Öngören, Selma Kutluğ, Doğa Konakoğlu, Batuhan Uçar, Onur Sermik, Mehtap Bayri gibi oyuncular usta isimler yer alıyor. Hangimiz Sevmedik 15 Temmuz tarihinde TRT1 ekranlarında.

Alphan Dikmen ve Başak Angigün imzalı senaryo ile kısa bir süre sonra ekranlardaki yerini alacak olan dizinin konusunda ise Adile ve Münir ’in 35 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini çocukları üzerinden devam ettirmeleri eğlenceli bir şekilde aktarılıyor.

Hangimiz Sevmedik İlk Tanıtım Fragmanı;

Selen Soyer Kimdir?

1986 İzmir doğulu Selen Soyer, Miss Turkey 2007 ‘de Türkiye güzeli seçildi ve Miss Bikini Of The Universe yarışmasında Çin Halk Cumhuriyeti 'nde Türkiye'yi temsil etti. Yarışmada 1. olan Selen Soyder, Türkiye 'ye " En iyi milli kostüm ödülü "nü de getirdi. Kazandığı yarışmada Kızıl Kraliçe unvanını aldı. Fakat Çin ‘de düzenlenen yarışmada dereceye giremedi.

2010 yılında fox tv 'de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde başrolde oynamıştır, canlandırdığı Toprak karakteriyle Lale Devri isimli diziye geçerek Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirmiştir. 2013 yılında adına bir dergi açılmıştır. Selenist dergisiyle adına ilk dergi açılan insan olarak tarihe geçmiştir. 2014 Eylül ayında Star Tv ‘de yayınlanan Reaksiyon isimli dizide Dr. Zeynep karakteriyle İbrahim Çelikkol ile başrolde oynamıştır. Şimdide TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Hangimiz Sevmedik dizisinde başrol olarak görev alacak.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman 1989 yılında İstanbul 'da doğdu. Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.

Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı.

İlk dizisi Gönül İşleri ile izleyici karşısına çıktı.

Canlandırdı Bedir karakteri ile Sinem Kobal 'ın hayat verdiği Sevda'nın gelgitli aşkları izleyici haftalarca ekrana bağladı. Can Yaman'ın 'Küçük Sırlar' dizisindeki kuralları yüzünden eleştirilen Sinem Kobal ile olan öpüşme sahnesi uzun süre konuşuldu.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ernest Muci, Beşiktaş'ı kupada finale taşıdı
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?