Kurretülayn Matur Kimdir? Kaç Yaşında?

Son olarak Acun Ilıcalı ile tartışmasıyla gündeme gelen Kurretülayn Matur kimdir? Kaç yaşında ve Aslen nereli? İşte tüm detaylar…

Kurretülayn Matur Kimdir? Kaç Yaşında?
Kurretülayn Matur Kimdir? Kaç Yaşında?
GİRİŞ 21.06.2016 06:09 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:55

Survivor Semih ‘in kız arkadaşı Kurretülayn Matur son olarak sosyal medya üzerinden Acun Ilıcalı ile tartışmasıyla gündeme geldi. Semih Öztürk ‘ün Survivor yarışmasında parmağının kırılmasının ardından ondan haber alamadığı gerekçesi ile Acun Ilıcalı ‘ya tweet atan Kurretülayn Matur sosyal medyada olay oldu. Acun Ilıcalı ‘yı sinirlendiren Kurretülayn Matur, sert cevaplar aldıktan sonra Ilıcalı ‘dan özür diledi.

Kurretülayn Matur Kimdir?

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara ‘da Keçiören’de doğan Kurretülayn Matur 26 yaşındadır. İsminin anlamı Arapça ’da Nur Gözlü demektir. Babası Mardin 'li olan atur 'un annesi ise Isparta 'lıdır. Ailesi 7 yıldır Karaman 'da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesi mezun olan isim aynı zamanda İstanbul 'da yaşamaktadır. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunda oyuncu kadrosunda halen görev almaktadır.

1.64 boyunda ve bekar olan Kurretülayn Matur, daha önce Tiyatro, dizi ve reklamlarında oynamıştır. Audrey Hepburn 'u örnek aldığını ve İleride büyük bir oyuncu olmak istediğini söylüyor. 2012 yılında Kanal D 'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener 'in, 2. Sezon Zuhal Topal 'ın sunduğu " Kazanmak İçin 1 Dakika " adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin TL 'nin sahibi oldu. 2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler ‘in başrollerinde olduğu “ Merhaba Hayat ” adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.

Son olarak ismini 2014 yılında TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ütopya programı ile duyurmuştur. Semih Öztürk ‘ünde adını duyurduğu bu yarışmada ikili sevgili olmuşlardır. 

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ardında birçok hayran bırakması ile meşhur bir tiplemedir.
 
Gitar çalmayı, şiir okumayı seven ve uygulayan Semih Öztürk; Survivor yarışmasında da beyin ameliyatı yapacağını söyleyerek gönüllüler kadrosunda yarışmacı olmuştur. 24 yaşında, 1.84 boyunda ve 80 kiloya sahip kahverengi gözlü Semih Öztürk; Ütopya da takındığı tavırlar ve sivri diliyle Survivor yarışmasında da aynı çizgide yürüyeceği sinyallerini veriyor.
 
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti