Survivor ‘da Acun Ilıcalı ve Kurretülayn Matur Gerginliği

Survivor Semih Öztürk ‘ün sevgilisi Kurretülayn ile Acun Ilıcalı arasında sosyal medyada gerginlik yaşandı. İşte detaylar…

Survivor ‘da Acun Ilıcalı ve Kurretülayn Matur Gerginliği
Survivor ‘da Acun Ilıcalı ve Kurretülayn Matur Gerginliği
GİRİŞ 21.06.2016 20:13 GÜNCELLEME 23.06.2016 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gün Survivor adasında yarışma esnasında parmağı kırılan Semih Öztürk tüm izleyenleri merakta bırakıştı. Olaya şahit olan diğer yarışmacıların tepkileri olayın oldukça ciddi olduğunu gösteriyordu. Semih ‘in hayranları, Survivor takipçileri Semih ‘in durumunu merak ederken konuyla yakından ilgilenen başka bir isim daha vardı.

Semih Öztürk ‘ün kız arkadaşı Kurretülayn, Semih ‘in sağlık durumu hakkında bilgi almak istiyordu. Sosyal medya üzerinden endişeni belirten Kurretülayn birkaç defa da bizzat Acun Ilıcalı ‘ya tweet attı. Kurretülayn attığı tweet’ te ‘’ Acun Bey, Semih ‘ten iyi yada kötü halen ailesi ve ben haber alamadık. Lütfen artık haber verin ‘’ dedi.

Acun Ilıcalı ise bu soru karşısında oldukça sert bir tepki verdi. Acun yazdığı twet ‘te Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile bireylerine haber verilmektedir, arkadaşlarına değil ‘’ cevabını verdi.

Kurretülayn bu cevabı beğenmemiş olacak ki Acun Ilıcalı ‘ya cevap vermeye devam etti. Hemde uzun bir yazı yazarak tweet attı. Semih 'i merak ettiğini daha sert bir tavır ile dile getirdi.

Acun Ilıcalı ise bu uzun yazı karşısında daha da sinirlendi ve hayli sert bir mesaj ile cevap verdi.

Tüm bunlar yaşanırken koyu bir Survivor Semih takipçisi olduğunu her fırsatta dile getiren Demet Akalın sahne aldı. Öncelikle Semih 'e geçmiş olsun dileklerini iletip ona destek olduktan sonra Acun ve Kurretülayn gerginliğini yatıştırmak için attığı tweet 'ler ile araya girmeye çalıştı.

Kurretülayn Matur Kimdir?

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara ‘da Keçiören’de doğan Kurretülayn Matur 26 yaşındadır. İsminin anlamı Arapça ’da Nur Gözlü demektir. Babası Mardin 'li olan atur 'un annesi ise Isparta 'lıdır. Ailesi 7 yıldır Karaman 'da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesi mezun olan isim aynı zamanda İstanbul 'da yaşamaktadır. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunda oyuncu kadrosunda halen görev almaktadır.

1.64 boyunda ve bekar olan Kurretülayn Matur, daha önce Tiyatro, dizi ve reklamlarında oynamıştır. Audrey Hepburn 'u örnek aldığını ve İleride büyük bir oyuncu olmak istediğini söylüyor. 2012 yılında Kanal D 'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener 'in, 2. Sezon Zuhal Topal 'ın sunduğu " Kazanmak İçin 1 Dakika " adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin TL 'nin sahibi oldu. 2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler ‘in başrollerinde olduğu “ Merhaba Hayat ” adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.

Son olarak ismini 2014 yılında TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ütopya programı ile duyurmuştur. Semih Öztürk ‘ünde adını duyurduğu bu yarışmada ikili sevgili olmuşlardır. 

 

YORUMLAR 1
  • alper 7 yıl önce Şikayet Et
    bizene ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?