Survivor‘da Kim Elendi? | 20 Haziran SMS Sonuçları

Survivor’ da finale çok kısa bir süre kalırken 20 Haziran oylamasında elenen isim belli oldu, Survivor araba ödülü kazananı da belli oldu..

Survivor‘da Kim Elendi? | 20 Haziran SMS Sonuçları
Survivor‘da Kim Elendi? | 20 Haziran SMS Sonuçları
GİRİŞ 22.06.2016 04:56 GÜNCELLEME 22.06.2016 05:27

Survivor Kıbrıs Finali öncesi büyük bir heyecan yaşanıyor. Ada yaşantısının son günlerinde yeni bir konsey stresi yaşandı. Elemeye kalan İbrahim ve Nagihan ‘dan SMS oylaması sonucu elenen isim belli oldu. Rakibinden daha az oy alan İbrahim Survivor 2016 ‘ya veda etti.

Survivor ’da 2016 ’da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir büyük final öncesi adaya veda eden son isim oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim ’in adı yazılmıştı. Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazanmıştı. Ünlüler takımından ise Nagihan ‘ın adı yazılmıştı.

Bu iki ismin elenme adayı olarak çıktığı konseyde Nagihan rakibi İbrahim ‘den daha fazla oy alarak adada kaldı ve büyük final için şansını sürdürdü.

SEMİH ÖZTÜRK 'ÜN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLANDI

Ayrıca program esnasında Acun Ilıcalı Semih Öztürk ‘ün sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Survivor ’da geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde, havuzda yapılan dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hayranlarını korkutmuştu. Acun Ilıcalı ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk ‘ün, Santo Domingo ‘da kaldığı hastanede ameliyat olduğunu söyledi.  Eğer sakatlığın geçmemesi durumunda ise gerekirse Amerika 'ya gönderileceğini belirtti. Survivor geleceği ise Semih Öztürk 'ten gelen sağlık haberlerine göre değişebileceğini, her an her şeyin olabildiğini fakat önemli olan yarışmacıların sağlığının olduğunu da sözlerine ekledi.. Eğer sakatlığın geçmemesi durumunda ise gerekirse Amerika 'ya gönderileceğini belirtti. Survivor geleceği ise Semih Öztürk 'ten gelen sağlık haberlerine göre değişebileceğini, her an her şeyin olabildiğini fakat önemli olan yarışmacıların sağlığının olduğunu da sözlerine ekledi.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor yarışmasında her sene düzenlenen ve büyük bir çekişmeye sahne olan araba ödülü dün akşam gerçekleşti. Araba ödülü için finale Nagihan ve Serkay kalırken rakibi 3-1 'lik skor ile geçen Nagihan Fiat marka arabanın sahibi oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı