Televizyon tarihine geçti! Hayati ve Diğerleri ilk bölümde bitti!

Kanal D ekranlarında Pazar günü yayınlanan Çocuklar Duymasın yerine gelen Hayati ve Diğerleri dizisi yayından kaldırıldı. Daha ilk bölümden yayından kaldırılan dizi Hayati ve Diğerleri televizyon tarihine geçti. Peki, Hayati ve Diğerleri neden bitti?

Televizyon tarihine geçti! Hayati ve Diğerleri ilk bölümde bitti!
Televizyon tarihine geçti! Hayati ve Diğerleri ilk bölümde bitti!
GİRİŞ 12.12.2017 11:36 GÜNCELLEME 12.12.2017 11:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Hayati ve Diğerleri dizisi yaşanan anlaşmazlık sonucu yayından kaldırıldı. Ekranlarda tutunmak için direnen Çocuklar Duymasın yerine yayınlanması karar verilen dizinin akıbeti muğlaklığını koruyor. Peki, Hayati ve Diğerleri daha ilk bölümden bitti mi? Çocuklar Duymasın yayına devam edecek mi? İşte, merak edilen soruların yanıtları...

 

HAYATİ VE DİĞERLERİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Yaz sezonunda tekrar ancak yeni formatıyla yayınlanmaya başlanan Çocuklar Duymasın dizisi ilk etapta reytingleri ile kanalın yüzünü güldürmüştü. Ancak yeni yayın döneminin başlaması ile beraber diğer dizilerin gölgesinde kalarak düşük reytinglere sahip olmuştu. Bunun üzerinde Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hayati ve Diğerleri yayına başlamış ve ilk bölümden beklentiyi karşılamamıştı. Kanalın elinde iki düşük reytingli dizi varken, tercih bu hafta Çocuklar Duymasın'dan yana oldu. Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri ise yayınlanmadı. 

çocuklar duymasın

İLK BEŞ BÖLÜM HAZIRDI

Yeni dizi Hayati ve Diğerleri'nin rezervde 5 bölümü olduğu biliniyor. Ancak kanal yönetiminin Pazar günü Çocuklar Duymasın'dan sonra saat 22.00 diliminde yayınlanmasını öngördüğü dizinin yapımcılarının bunu kabul etmediği söyleniyor. Dizinin akıbetine dair net bir karar bulunmazken, dizi yapım şirketi 1441 yapımın sahibi İrfan Şahin ise , "Şu anda yayında değiliz. Dizinin durumuna eldeki 5 bölümü yayınlandıktan sonra karar vereceğiz. Ancak henüz dizinin yayın tarihini biz de bilmiyoruz." şeklinde açıklamada bulundu. Hayati ve Diğerleri'nin 5 bölümün ardından yayından kalkması ve yaz aylarında yayınlanması gibi iki ihtimal üzerinde duruluyor.

hayati ve diğerleri

HAYATİ VE DİĞERLERİ

Yapım: 1441 Productions

Yapımcı: İrfan Şahin

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Senaryo: Onur Özcan - Murat Özsoy

Görüntü Yönetmeni: Bekir Toplar

Oyuncular: Celil Nalçakan (Hayati), Günay Karacaoğlu (Şükran), Levent Ülgen (Danyal), Bülent Çolak (Vedat), Bahtiyar Engin (Tahsin), İbrahim Selim (Celal), Gökhan Kıraç (Erol), Aybike Esin Tumluer (Nurten), Edip Tepeli (Üzeyir), Ecem Karavus (Filiz), Cankat Aydos (Faruk), Cansu Dağdelen (Açelya), Özlem Çakar (Bedriye), Feri Baycu (Kıymet)

YORUMLAR 8
  • asude 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi niye kalktı biz istiyoruz hayatı ve diğerleri dizisini günü değişebilir
    Cevapla
  • aynur 6 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar duymasınla kıyaslanamayacak bir diziydi hayati ve diğerleri devam etmeli kesinlikle
    Cevapla
  • cetin 6 yıl önce Şikayet Et
    Payitaht Abdulhamit ve Diriliş Ertuğrul harici hepsi kaldirilsin hepsi gereksiz ve boş.
    Cevapla
  • A. Sopacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de neden habire sınalgı dizisi çekiliyor o da ayrı konu. Dizilerin isimleri bile saçma sapan: Hayati ve diğerleri. Yabancı bir dizinin çakması falan mı acaba yoksa isim bulma konusunda zorlanmaya mı başlamışlar?
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    bir donem izlerdik oyle kalsin yeter artik baska seyler uretin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek