Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı geldi! Mesut ve Selin ölecek mi?

Arka Sokaklar soluk soluğa izlenen 468. bölümle Kanal D ekranlarında izleyicisini karşıladı. Arka Sokaklar son bölümde, Selin ve Mesut'u Suriye'de zorlu bir görev süreci başladı. Arka Sokaklar heyecan ve gerilim seviyesinin zirveye tırmandığı son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı ve Arka Sokaklar 468. son bölüm ayrıntıları...

GİRİŞ 13.02.2018 20:52 GÜNCELLEME 13.02.2018 20:53

Kanal D ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında yer alan Arka Sokaklar, aksiyon dolu dakikaların yaşandığı 468. son bölümüyle 9 Şubat tarihinde izleyicisini ağırladı. Arka Sokaklar izleyicisinin tüm dikkatinin kesildiği son bölümün arkasından merakla yeni bölüm fragmanı sorgulamaları tüm hızıyla başlandı. İşte, Kanal D ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Arka Sokaklar 468. son bölümün yayınlanmasıyla birlikte Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Arka Sokaklar 468. son bölümle ilgili tüm detaylar ve Arka Sokaklar 469. yeni bölüm fragmanı ve Arka Sokaklar 469. yeni bölümde neler yaşanacağına ilişkin en yeni gelişmelere haber.7.com'dan erişebilirsiniz.

Arka Sokaklar bu hafta ekranlara gelen son bölümde, Selin'in gizli göreve gitmesi ve bunun sonrasında Mesut'un da peşine düşüp Selin'i ölümün eşiğinden kurtarması damgasını vurdu. Bundan sonra Selin ve Mesut'u Suriye'de zorlu ve bir o kadar da tehlikeli bir süreç bekleyecektir. Mesut, bundan sonra başlarına gelebilecek tüm risklerin farkındadır. Arka Sokakların yayınlanan son bölümünde, teröristlerin Selin'i yakalamasının ardından adrenalin seviyesi hızlı bir şekilde yükseldi. Arka Sokaklar'ın final sahnesine doğru yaşanan tüm olaylar sonrasında Rıza Baba evladı olarak gördüğü Selin ve Mesut'u bulmak ve onları sağ salim bir şekilde kurtarabilmek için Suriye'ye gidecektir. Peki Rıza Baba, Selin ve Mesut ölmeden onları çekip bu tehlikeden kurtarabilecek midir?

 

 

İŞTE, ARKA SOKAKLAR 469. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

Arka Sokaklar, sabırsızlıkla beklenen 469. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Mesut ve Selin, yolun sonuna mı geliyor?

Gizili görev için Suriye'ye giden Selin'i yalnız bırakmak istemeyen Mesut onun peşinden gider. Bu bölgeyi herkesten çok daha iyi tanıyan Mesut, kendilerini bekleyen tehlikenin farkındadır. Selin'i ölmek üzereyken kurtarmasına karşın teröristler onların peşini bırakmayacak ve yakalayacaktır. Ekip'in aldığı ölüm haberi ise herkesin için kötü bir şüphe düşürür.

Suriye'ye giden Rıza Baba, Mesut ve Selin'i bulmak için her şeyi göze alacaktır. Rıza Baba, evlatları olarak gördüğü Mesut ve Selin'i sağ salim bulabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR 469. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar 469. yeni bölümüyle 16 Şubat Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

arka

ARKA SOKAKLAR 468. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

9 Şubat 2017 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 468. Son bölümünde; Rıza Baba, Suriye'de kayıplara karışan Selin'i bulması için Mesut'u gönderiyor!

Selin, terör örgütünün elindeki küçük Can'ı kurtarmak için cezaevinden alınıp gizlice görevlendirilir. Suriye'ye geçip Vecdi'ye ulaşır. Olaylar hızlı gelişir ve Selin hızlı hareket etmek zorunda kalır. Vecdi ile karşı karşıya kalır. Kimliğini açık eder. Vecdi, Can'ı kendisine siper eder. Selin, Vecdi'ye ateş etmekte kararsız kalır. Can'ın hayatını tehlikeye atmak istemez.

Bu sırada Selin'i, Vecdi'ye ulaştıran istihbarat casusu Hamza öldürülür. Selin'den haberleri o iletmektedir. İstihbarat ve Rıza Baba, Selin'in hayatından endişe eder. Rıza Baba, Mesut'u görevlendirir. Mesut, Suriye'ye geçerek Selin'in aramaya başlar. Bu sırada örgüt elemanları Mesut'u fark eder ve onun içinde bulunduğu metruk evi roketle patlatırlar.

Asiye ve Metin çocuklarının ultrason görüntüsünü aldıklarından dolayı mutludurlar. Çoban Ailesi de bu fotoğraf yüzünden sevinç içindedirler. Bu mutluluk kısa sürer. Asiye, hastanede görevdeyken uyuşturucu bağımlısı bir genç tarafından bıçaklanır. Olayı öğrenen Metin ve Hüsnü, Asiye ile bebeğin sağlığından endişe duyarlar.

Ali, Bahar ile devriyedeyken bir kovalamacaya şahit olurlar. Kovalayan kişi silahlıdır. Ali ve Bahar da bu kovalamacaya dahil olurlar. Sokak arasında Ali durması için uyardığı silahlı adamı vurur. Adam polis çıkar. İç İşleri Ali'ye soruşturma açar. Adam yoğun bakımda olduğu için Ali, soruşturma boyunca açığa alınır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık