Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı geldi! Arka Sokaklar son bölüm!

Kanal D ekranlarının uzun yıllardır yayın hayatına devam eden başarılı projesi Arka Sokaklar 470. bölümü izleyicisini karşıladı. Arka Sokaklar heyecan seviyesini doruğa taşıyan son bölümünde Selin'in hayati tehlikesi hala sürüyor, gizli görev üstlenen Bahar ise ifşa olmanın eşiğine geliyor! Arka Sokaklar nefes kesen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı sorgusu başladı. İşte, Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 24.02.2018 08:43 GÜNCELLEME 24.02.2018 08:44

Kanal D ekranlarının her cuma akşamı aksiyon, gerilim ve heyecan dolu yeni bölümlerle izleyicisinin soluk soluğa izlediği Arka Sokaklar 470. bölümüyle 23 Şubat Cuma akşamı yayınlandı. İzleyici kitlesinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Arka Sokaklar 471. son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler yaşanacağına dair bilgi edinmek isteyen dizi tutkunları yeni bölüm fragmanı arayışını tüm hızıyla başlattı. İzleyicisinin ekranın başından bir an olsun ayrılmayarak izlediği son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar nefeslerin tutularak takip edildiği son bölümde; Ekip, Suriye'de canla başla yürüttükleri görevde üstün başarı göstermelerinin hemen ardından yeniden Vecdi tehlikesiyle karşı karşıya kalmaları sahne oldu. Vecdi'nin aldığı yenilgiyi kendine yedirememesi ve büyük intikamla bilenmiş vaziyette tekrardan ekibi alt etmek üzere harekete geçmesi damgasını vurdu. Bu doğrultuda hain planlar hazırlayan Vecdi, amaçlarını gerçekleştirebilmek adına Suriye'den İstanbul'a gelir ve Can'ı kaçırma girişiminde bulunur. Can'ı kaçıran Vecdi daha da ileri boyuta gidip Can'ın üzerine bomba bağlama alçaklığında bulunur. Şoke eden haberi alan ekip vakit kaybetmeden hızlıca harekete geçer ve hayati tehlikesi olan Can'ı acil şekilde kurtarma çalışmaları başlatır. İşte, Arka Sokaklar 470. son bölüm özeti ve Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanıyla ilgili tüm ayrıntılar...

ARKA SOKAKLAR 471. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Arka Sokaklar 471. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ARKA SOKAKLAR 471. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar 470. yeni bölümüyle 2 Mart Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.

arka

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

arka

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde!

Rıza Baba, Selin ve Mesut Suriye'deki görevlerinde başarılı olmuşlar ve küçük Can'ı, Vecdi'nin elinden kurtarmayı başarmışlardı. Yenilgiyi kabullenmeyen Vecdi ise, intikam almak için İstanbul'a gelir. Can'ı kaçırır ve ekibin başına tekrar bela olur. Vecdi, ekibimize büyük bir ders verme niyetindedir. Alçakça bir plan yapar. Can'ın üzerine bomba bağlar ve İstanbul sokaklarına salar. Ekip, Can'ın izini bulur. Bombayı fark eder. Ekibimizin ve küçük Can'ın hayatı tehlikededir. Ekip bombayı etkisiz hale getirebilecek mi? Küçük Can'ı ve kendi hayatlarını kurtarabilecekler mi?

Bahar, gizli görev ile bir şebekenin içine sızar. Ekip tedirgindir. Bahar, görevini yerine getirirken işler istediği gibi ilerlemez. Ondan şüphelenen şebekenin adamı tarafından silahla tehdit edilir. Bahar'ın hayatı tehlikededir. Bahar ifşa mı oldu? Bahar bu tehlikeden kurtulabilecek mi?

Selin'in hayati tehlikesi sürüyor!

Suriye'de hayatının en zor görevini gerçekleştiren Selin, vurulmuştur. Mesut, Selin'i bularak oradan kurtarmayı başarmıştır. Fakat Selin için durum çok iç açıcı değildir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi