Kanal7'de yeni dönem ve Ramazan

Yeni yayın dönemi ve Ramazan ile Kanal 7 ekranı şenleniyor. İşte Kanal 7’nin Ramazan ekranına renk katacak yapımlar ve yeni dönemde size sunulacak yenilikler...

Kanal7'de yeni dönem ve Ramazan
Kanal7'de yeni dönem ve Ramazan
GİRİŞ 12.09.2007 17:17 GÜNCELLEME 12.09.2007 17:17
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Eyüp Sultan’dan yapılacak iftar ve sahur programlarının yanı sıra Şehir ve Ramazan, Asr-ı Saadet’ten Tablolar da Kanal 7’nin Ramazan ekranına renk katacak. Yarışma programları, hayalleri gerçekleşenler, diziler ve sinema filmleri… Yeni dönemde Kanal 7’de her şey var.

Kanal 7 ekranları bu Ramazan da çok renkli… Eyüp Sultan’dan yapılacak iftar ve sahur programlarında Ramazan’a özgü tüm güzellikler ekrana gelecek. Eyüp Sultan’ın manevi atmosferinde dualar, ilahiler, sohbetler hep birlikte yapılacak. Şebnem Kısaparmak ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunacağı iftar programı Ramazan boyunca her gün Kanal 7 ekranlarında olacak. Sahur programını ise Ömer Döngeloğlu sunacak, Dursun Ali Erzincanlı naatlarla, Abdurrahman Önül ilahilerle eşlik edecek. Yardımlaşmanın büyük hazzını ekranları başındakilere de yaşatan Şehir ve Ramazan her Ramazan olduğu gibi yollara düştü. İftar sofralarına bir tabak daha koymak için yola çıkan Şehir ve Ramazan’ı Tarık Tufan sunacak. Asr-ı Saadet’ten Tablolar ise ahlaki, manevi, kültürel değerlerin gündelik yaşamda uygulama biçimlerini, pratik hayattan örneklerle anlatarak; kaybolmaya yüz tutmuş değerleri Necmettin Nursaçan’ın anlatımıyla tekrar hatırlanacak.

ANADOLU YILDIZINI KANAL 7 EKRANLARINDA ARIYOR


Yeni yayın dönemi ve Ramazan birlikte karşılanırken yeni programlar da izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Türk halk müziğine gönül verenlerin yarışması ‘Anadolu Yıldızı’ türkü severlere keyifli dakikalar yaşatacak. Selahattin Alpay, Hülya Süer, Nuri Sesigüzel gibi halk müziğinin usta seslerinden oluşan jürisiyle, Çiğdem Tunç ve Eylem Şenkal’ın sunumuyla 12 yarışmacının performansları her hafta Kanal 7 ekranlarında olacak

HAYALLER GERÇEKLEŞİYOR


Kanal 7’nin yeni programlarından biri ise Hayalden Gerçeğe… Umutlarını yitirmeden, kurdukları hayallerle yaşama tutundular. Ve artık hayalleri gerçek oluyor. Kanal 7’nin yeni programı “Hayalden Gerçeğe” hayallerini gerçekleştirmek için fırsat bulamayanlara, fırsatlar yaratıyor. Küçük ama çok şey ifade eden hayaller bu programda gerçekleştirilecek. Kimi bir ünlüyle boğazda yemek yemek istedi, kimi hayatında hiç uçağa binmemişti… Türk halk müziği sanatçısı Türkü’nün sunduğu “Hayalden Gerçeğe” yeni dönemde Kanal 7 ekranlarında başlıyor.

KENDİNE GÜVENENLERİN PROGRAMI


Ekranların en neşeli yarışma programı Göster Kendini Türkiye’nin yeteneklerine fırsat veriyor. Şarkı söyleyen, dans eden, şiir yazan, enstrüman çalan… Her dalda, her alanda ‘ben yetenekliyim’ diyene kapılarını açan yarışma, eğlence programı Hülya Polat ve Hasan Yılmaz’ın sunumuyla ekrana geliyor.

LEZZETLİ YEMEKLERİN ADRESİ


Kanal 7’de yepyeni bir yemek programı başlıyor; TADI DAMAĞINIZDA KALSIN!.. Programı sevilen sanatçı ve sunucu Esra Özmen sunacak, yemekleri usta aşçı Eyüp Kemal Sevinç hazırlayacak. 

  “İSA’NIN ÇİLESİ” TV’DE İLK KEZ KANAL 7’DE


Gösterildiği dönemde bütün dünyadaki Yahudilerin Mel Gibson’a tepki gösterdiği film; “İSA’NIN ÇİLESİ” Ramazan’da Kanal 7 ekranlarında. Yahudilerin Hz. İsa’ya yaptığı zulmü anlatan film televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak.


Mel Gibson’un yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği THE PASSION OF THE CHRIST (İsa’nın Çilesi) Yahudilerin Hz. İsa’ya yaptığı zulmü anlatıyor.  Başrollerini James Caviezel, Monica Bellucci , Maia Morgenstern, ve Sergio Rubini’nin paylaştığı 2004 yapımı film, orijinal diliyle yayınlanacak. Film, gösterime girdiği dönemde birçok tartışmaya sahne olmuştu.
Ramazan süresince Kanal 7 ekranlarında yer alacak diğer filmler ise şöyle; Hz. Meryem, İslamiyet’in Doğuşu, Hz. İbrahim.



Ramazan süresince Kanal 7 ekranlarında yer alacak filmlerden bazıları şöyle; Hz. Meryem, İslamiyet’in Doğuşu, Hz. İbrahim.

DÜNYA MEVLANA YILI’NDA YENİ BİR DİZİ: “KÜÇÜK SEMAZEN”


Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin 800. doğum yılı nedeniyle Kanal 7 izleyicileri için hazırlanan Küçük Semazen dizisi Ramazan’la birlikte başlıyor. Başrollerinde Murat Parasayar, Ayşen Gürler ve ekranların genç yeteneklerinden Hüdelfa Taştekin’in rol aldığı Küçük Semazen izleyenleri bambaşka bir dünyaya doğru yolculuğu çıkaracak.

TELEVİZYON FİLMLERİ


Ramazan’a özel televizyon filmleri; Veysel Karani, Sarı Çiçek, Zekat, En Güzel Rüya, Ramazan’da izleyenleri manevi iklimlerde keyifli bir yolculuğa çıkartacak.

DEVAM EDENLER


Şebnem Kısaparmak ve Türkü Baba Fatih Kısaparmak’ın sunduğu Şebnem’le Fatih yeni yayın döneminde izleyiciyle buluşuyor.

Anadolu’yu karış karış gezen Şoray Uzun Yolda ekibi, Anadolu’daki Ramazan geleneklerini araştıracak, iftar ve sahur sofralarına konuk olacak.

‘Yüzyılın iyilik hareketi’ Deniz Feneri yoksullukla mücadelesine devam ediyor. Uğur Arslan ve İbrahim Uğurlu’nun sunumuyla ekrana gelen program zor durumdaki insanların yardımına koşmaya devam edecek.

Mahmut Tuncer Show ve Nur Ertürk’le Her Sabah eğlendirmeye devam edecek.


Seyfullah Türksoy'un hazırlayıp sunduğu 'Türksoy'la İpek Yolu' da Kanal 7'nin yeni yayın döneminde devam edecek başarılı yapımlarından biri...


 

YORUMLAR 31
  • yasin nergis 16 yıl önce Şikayet Et
    MAGAZİNSEL DİNİ YAYINCILIK. Kanal 7 yi hala daha önce yaptığı dini yayınlarından dolayı destekliyorduk. ama bu sene akp nin başlattığı değişim furyası büsbütün herkesi etkiledi en başta kurumlarımıza yansıdı. Tamamen reytingin gerisinde kalmamak için yapılan bir değişiklikle bu sene Ramazan programlarını türkü eğlence şovuna dönüştürdüler. Hep diğer kanallara benzem çabasının neticesi bunlar. İlk çıktığı çizgiden hızla uzaklaşan kanal 7 den her geçen gün soğuyoruz. Bir star bir atv nin ramazan programları daha ses getiriyor
    Cevapla
  • yusuf çakır 16 yıl önce Şikayet Et
    metin yazar. konu haber 7 ama metin yazar içi dışa vurmuş recep tayyep erdoğanı anlatmış.cemaat kanalı olamaz ama erdoğanın kanalı olur demeye getiriyor heralde. metin yazar erdoğan ın sözünü yazmış ama erdoğanın bariz olarak o sözü yerine getiremediğini düşünüyorum.erdoğan işine nasıl gelirse öyle davranıyor.bence din milliyeçiliği yapıyor..etnik milliyeçilik yapmayacağız diyor ne mutlu Türk\'üm diyene ilkesine uygun hareket edemiyor..
    Cevapla
  • yusuf çakır 16 yıl önce Şikayet Et
    gün olur devran döner herşey döner... ahmet kaya ya programlarında methiyeler düzen kısaparmak ailesinin yayınlanmasıda şaşırtmıyor artık beni..ahmet kayanın nesi varmış gayet normal diyecekler varsa; (ki bu sitede öyleleri çok) ben onun dinini etnik kökenini vs.herneyse bunlar beni ilgilendirmiyor.sözde haritalar önünda apo denen p.çe methiyeler düzmesi beni ilgilendiriyor vs..art niyetliler o niyetlerini sürdüredursun mesela benim için bediüzzaman üstaddır.ihaneti yapan KİM OLURSA OLSUN o bu milletin tümünün tepkisini görür.
    Cevapla
  • yusuf çakır 16 yıl önce Şikayet Et
    gün olur devran döner şartlar ters dönüverir... isa\'nın çilesi adlı filmi MİSYONERLER faaliyetlerinde kullanıyor.diyanette islamla bağdaşmadığını açıkladı.programlar genel itibariyle muhtevası boş programlar olmuş.7 grubu akpye verdiği desteği bu sefer politikalarına yandaş olarak sürdürüyor.birde kimin islamcı kimin olmadığının edebiyatını yapmaya kalkışmışlar.iktidara güvenrk edebiyat kelimesini de dillerine çok dolandırır olmuşlar.Allah(cc) mübarek ramazan ayında bu millete tüm müsküman alemine hakkımızda hayırlar nasip etsin inşallah.
    Cevapla
  • ahmet gültekin 16 yıl önce Şikayet Et
    adam akıllı programlar yapın!!!. bu tür programlarla bir yere varamazsınız.bunun yerine hiç olmadı bilgi yarışması,tartışma programları,adam akıllı diziler ve filmler yapın...bi habercilik anlayışınız idare eder formatta ona da dikkat edin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?