O Ses Türkiye yeni sezon jüri üyeliğine kim getirildi? Yıldız Tilbe...

TV8 ekranlarında yeni sezonuna sayılı günler kalan O Ses Türkiye adlı yarışma programının jüri üyeliğinden sürpriz bir şekilde çıkarılan Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim açıklandı. Peki, sosyal platformda hayranlarına O Ses Türkiye jüri üyesi kadrosunda artık olmayacağını duyuran Yıldız Tilbe'nin yerine kim geldi?

O Ses Türkiye yeni sezon jüri üyeliğine kim getirildi? Yıldız Tilbe...
O Ses Türkiye yeni sezon jüri üyeliğine kim getirildi? Yıldız Tilbe...
GİRİŞ 08.09.2018 09:08 GÜNCELLEME 08.09.2018 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında yeni yayın döneminde de izleyicisinin karşısına geçecek O Ses Türkiye isimli ses yarışma programında jüri üyeliği görevini üstlenen Yıldız Tilbe, sosyal mecra üzerinden açıklamalarda bulunarak kadroda artık yer almayacağını duyurmuştu. Sürpriz bir kararla Yıldız Tilbe'nin jüri üyeliğinden çıkarılmasıyla birlikte boşalan koltuğa hangi ismin yerleşeceği seyirciler tarafından büyük bir merak konusu haline gelmişti. Yeni sezonda jüri üyeleri olarak yola Hadise, Murat Boz ve son olarak bomba transfer gerçekleştirilerek dahil olan Beyazıt Öztürk'ün ardından, Yıldız Tilbe'nin de artık olmamasıyla birlikte yerine gelen isim belli oldu. Sempatik tavırlarıyla hemen herkesin sevdiği isim olan Yıldız Tilbe'nin yerine Hürriyet'ten edinilen bilgiler ışığında Seda Sayan geldi.

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı karşılıklı O Ses Türkiye duyurusu yaptı!

yıldız tilbe

 

Eylül ayı içerisinde TV8 ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak O Ses Türkiye adlı ses yarışması programının yeni sezonundaki jüri üyelerinde değişikliğe gidildi. Öncelikle konserlerine ve albüm çalışmalarına yoğunluk vereceğini duyurarak ayrılma kararı alan Gökhan Özoğuz'un yerine ünlü şovmen Beyazıt Öztürk transfer oldu. Öte yandan sevilen sanatçı Yıldız Tilbe'nin sevenlerini hayal kırıklığına uğratacak vedasıyla birlikte yerine gelecek isim merak ediliyordu. Hürriyet'ten alınan bilgiler doğrultusunda sosyal platformda O Ses Türkiye jüri kadrosunda bulunmadığını duyuran Yıldız Tilbe'nin yerine Seda Sayan dahil oldu.

O Ses Türkiye'de yer alacak Beyazıt Öztürk dev yatırım gerçekleştirdi!

seda sayan

YORUMLAR 2
  • bağışçı 5 yıl önce Şikayet Et
    tam bi magazin programi olmuş. seda sayan burdan sectigi kisileri evlendirme programina davet eder artık
    Cevapla
  • genclik 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmadi Acun seda sayani yollarda evlilik progmlarinda görmekten bikmistik nerden cikardin bunu beyaz gelecek diye sevinirken bu yüzler eskidi yeni yüz isteriz yeter hani bunlar artik paraya para demiyor köse olmuşlar gencler ve esprili olanlardan secseydin keşke desene seyreden iyice biz bu nedenle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı