O Ses Türkiye'de yer alacak Beyazıt Öztürk dev yatırım gerçekleştirdi!

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı O Ses Türkiye'nin yeni sezondaki jüri üyesi Beyazıt Öztürk ilk yatırımını gerçekleştirdi. O Ses Türkiye kadrosuna sürpriz bir kararla dahil olan Beyazıt Öztürk'ün Karadağ'da tam 760 bin TL karşılığında 3 yeni ev satın aldığının bilgisine ulaşıldı.

O Ses Türkiye'de yer alacak Beyazıt Öztürk dev yatırım gerçekleştirdi!
O Ses Türkiye'de yer alacak Beyazıt Öztürk dev yatırım gerçekleştirdi!
GİRİŞ 17.08.2018 21:22 GÜNCELLEME 17.08.2018 21:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal D'de Beyaz Show isimli eğlence programının sunuculuğunu üstlenerek ekran serüvenini yıllardır devam ettiren ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, sürpriz bir kararla TV8 ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan O Ses Türkiye adlı yarışma programına transfer olmuştu. Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlayan ve yeni sezonda da O Ses Türkiye'nin jüri üyesi olarak ekran karşısına farklı bir programla geçecek olan Beyazıt Öztürk ilk yatırımını gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı tarafından da hem jüri üyesi hem moderatörlük açısından uygun bir isim olarak görülen sunucu Beyazıt Öztürk'ün, Karadağ'da tam 760 bin TL karşılığında 3 yeni ev satın aldığının bilgisine ulaşıldı. 

BEYAZIT ÖZTÜRK, 3 YENİ EV SATIN ALDI! TAM 760 BİN TL KARŞILIĞINDA...

 

 

Sürpriz bir şekilde transfer olduğu TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye isimli yarışma programından bölüm başına 100 bin lira alacağı yönünde iddiaların öne sürüldüğü sunucu Beyazıt Öztürk, 2 yıl sonrasında Avrupa Birliği'ne gireceğine kesin gözüyle bakılan Karadağ'dan 3 yeni ev satın aldığı öğrenildi. Kanal D ekranlarındaki sunuculuğunu uzun yıllar boyunca devam ettirdiği Beyaz Show adlı eğlence programı macerasını sonlandırma kararı alan Beyazıt Öztürk, yeni yatırımı için toplamda 760 bin TL ödeme gerçekleştirdiğinin bilgisine ulaşıldı. Acun Ilıcalı ile anlaşarak yepyeni bir projeye imza atan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, şimdiden yatırım yapmaya başladı.

beyaz

YORUMLAR 4
  • 34pendik 5 yıl önce Şikayet Et
    beyaz gibi kişileri böyle haberlere konu yapıyosunuz. buna kendine ev almış denir. beyaz , eğer yatırım yapacaksa açsın bi fabrika hem ekonomi kazansın hem de işsiz olanlar çalışıp iş güç sahibi olsun. Vatana, Millete bir faydası olsun.
    Cevapla
  • mehmeteren 5 yıl önce Şikayet Et
    yav beyaz demeyin şu adama ya beyazıt
    Cevapla
  • nalan 5 yıl önce Şikayet Et
    yatırım deyince gerçektende birşey yapmış sandım.
    Cevapla
  • frtB 5 yıl önce Şikayet Et
    Hanım yok çoluk yok çocuk yok... Bi ayakta çukurda daha ne yapcan bu kadar malı mülkü...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim