Diriliş Ertuğrul oyuncusu Suriye'ye gitti! Savaşın içinde...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ve oynadığı Abdurrahman Alp karakteriyle çok sevilen Celal Al Suriye'ye gitti.

Diriliş Ertuğrul oyuncusu Suriye'ye gitti! Savaşın içinde...
Diriliş Ertuğrul oyuncusu Suriye'ye gitti! Savaşın içinde...
GİRİŞ 24.09.2018 10:24 GÜNCELLEME 24.09.2018 10:25

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği bir dizi olan Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosunda yer alan ve Abdurrahman Alp karakterini oynayan Celal Al ve beraberinde yapımcı Kemal Tekden ve Tekden Eğitim Kurumları yetkilileri grubu, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki El Bab'ın Çobanbey ve Kabbasin mekanlarını ziyarette bulundu.

Dizi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Celal Al; 

"Diriliş Ertuğrul  bir dizi değil, diziden daha fazlası olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim  Karakeçililere vefa borcumuz var, bizler buradaki halka özen gösteriyoruz.  İnşallah Türk milleti olarak yeniden bir milletin direnişi sloganıyla bu  coğrafyaya adaleti, hakkaniyeti getirmek adına bu tür güzel organizasyonlara  devam edeceğiz." dedi

Celal Al Suriye

 

CELAL AL KİMDİR?

1984 doğumlu oyuncu Celal Al oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Kurtlar Vadisi dizisinde gerçekleştirmiştir. Son dönemlerin en fazla izlenilen dizilerinden olan Diriliş Ertuğrul kadrosunda yer almaktadır. Celal Al bu dizide Abdurrahman Alp karakteri için kamera karşısına geçmiştir. Başarılı oyuncu Celal Al aslen Artvin’lidir ve Artvin’de dünyaya gelmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı