Kıvanç Tatlıtuğ - Elçin Sangu yeniden beraber! Proje için geri sayım...

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni projesi ''Çarpışma'' adlı dizideki partneri belli oldu. Yepyeni sürpriz projede Kıvanç Tatlıtuğ, kamera karşısında yeniden Elçin Sangu ile yan yana gelerek baş rol üstelenecek. İşte, Kıvanç Tatlıtuğ'un Kasım ayında yayın hayatına başlayarak Çarpışma' dizisi hakkında merak edilenler...

Kıvanç Tatlıtuğ - Elçin Sangu yeniden beraber! Proje için geri sayım...
Kıvanç Tatlıtuğ - Elçin Sangu yeniden beraber! Proje için geri sayım...
GİRİŞ 01.10.2018 20:02 GÜNCELLEME 01.10.2018 20:02

Ekran macerasına bir süre ara verme kararı alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, dizinin yayın hayatına başlamasına kısa bir zaman kala Çarpışma isimli dizideki partneri belli oldu. Kasım ayında izleyici kitlesiyle buluşacak ''Çarpışma'' adlı dizi projesi için uzun bir süre devam eden kadın oyuncu arayışının akabinde son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından Elçin Sangu ile anlaşıldı. Ay Yapım imzasıyla televizyon ekranlarına taşınacak dizide Elçin Sangu, daha önceden Star TV ekranlarında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizideki rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile yan yana gelerek baş rol üstlenecek. 

Uluç Bayraktar’ın, yönetmenliğini üstlendiği Çarpışma dizisinin oyuncu kadrosunu; Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz ve Erkan Can gibi başarılı isimler oluşturacak. Senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı Çarpışma dizisinin konusu ise, zincirleme bir otomobil kazasıyla kesişen farklı hayatların öyküsü işlenecek. Ay Yapım imzasıyla seyircisini ağırlayacak, Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu farkıyla ekranlarda yer alacak dizi projesi kasım ayında yayınlanacak.

 

 

kıvanç tatlıtuğ elçin sangu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı