Burcu Esmersoy 4 katlı lüks villaya yerleşti! Kirası ise cep yakıyor...

Kısa bir zamandır eşiyle birlikte otelde yaşayan Burcu Esmersoy, buradan taşınarak Göktürk'te hayalini kurduğu 4 katlı lüks villaya yerleşti. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile hayatını birleştirdikten sonra otelde kalmasının akabinde yerleştiği lüks villasına ödediği kira bedelinin 14 bin TL olduğu öğrenildi.

Burcu Esmersoy 4 katlı lüks villaya yerleşti! Kirası ise cep yakıyor...
Burcu Esmersoy 4 katlı lüks villaya yerleşti! Kirası ise cep yakıyor...
GİRİŞ 03.10.2018 17:00 GÜNCELLEME 03.10.2018 17:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile sonsuz birlikteliğe imza atmasının ardından hayalini kurdukları eve yerleşebilmek adına Emirgan'daki evinden taşınarak kısa bir zamandır eşiyle beraber otelde yaşıyorlardı. Şimdiyse buradan taşınarak Göktürk'te tam da istedikleri gibi 4 katlı lüks villaya yerleşti. Tüm bunların yanı sıra, yeni evlerinde diledikleri şekilde tasarlayabilmek için hiçbir masraftan kaçınmayan Burcu Esmersoy ve eşi Berk Suyabatmaz'ın sahip oldukları lüks villasına ödediği kira bedelinin 14 bin TL olduğunun bilgisine ulaşıldı. 

burcu esmersoy

 

 

Şehrin karmaşa, gürültü ve stresinden uzaklaşarak doğayla iç içe yaşam sürmek arzusu içerisinde olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, sahip olduğu dört katlı lüks villanın dekorasyonuyla bizzat kendisi yakından ilgileniyor. Hayalini kurduğu lüks villanın içerisinde yepyeni eşyalarla donatmak isteyen Burcu Esmersoy, bu hevesini gerçekleştirebilmek için kesenin ağzını açtı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, şimdilerde ev eşyaları satan mağazaları kolaçan ederek fikir alışverişinde bulunuyor.

burcu esmersoy lüks villa

YORUMLAR 7
  • 15.temmuz.2016. 5 yıl önce Şikayet Et
    O parayi kadin gunluk kazaniyo yani burcunun elinin kiri bile degil.Gaziantepte kirik dokuk 2 odali evlerin kirasi 600 yuz 700 tl semt bile duzgun degil caddeler dar dar.kadin luks ustelikte 4 katli villa yani cok cok uygun.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    habere bakarmısın
    Cevapla
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    yani bunların geliri yanında bu kira devede kulak değil abartmaya gerenk yok be kardeşim.
    Cevapla
  • el gurbeti 5 yıl önce Şikayet Et
    yani kredi cekip taksit ödese daha az öderdi bence
    Cevapla
  • Neden 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu parayi nasıl kazanıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!