Aşk ve Mavi'de bomba transfer! Emrah'ın yerine Keremcem kadroya geldi!

ATV ekranlarında uzun bir zamandır yayın hayatını sürdüren Aşk ve Mavi dizisinin oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Baş rol oyuncusu Emrah'ın aldığı ücrete istediği zammın geri çevrilmesinin akabinde Aşk ve Mavi dizisinden ayrılma kararı almıştı. Bunun üzerine Aşk ve Mavi'ye Emrah yerine Keremcem transfer edildi.

Aşk ve Mavi'de bomba transfer! Emrah'ın yerine Keremcem kadroya geldi!
Aşk ve Mavi'de bomba transfer! Emrah'ın yerine Keremcem kadroya geldi!
GİRİŞ 01.10.2018 12:55 GÜNCELLEME 01.10.2018 12:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Üç sezondur ATV ekranlarında izleyici kitlesini sürprizlerle dolu bölümleriyle karşılayan Aşk ve Mavi isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda bir değişiklik yaşandı. Öncelikle, dizide Ali karakterine hayat veren baş rol oyuncusu Emrah'ın yeni yayın döneminde aldığı ücrete zam talebinde bulunmasının reddedilmesinin akabinde Aşk ve Mavi dizisinden ayrılma kararı almıştı. Yapımcıyla düştüğü ücret uyuşmazlığı sonrasında Emrah'ın beklenmedik bir şekilde veda etmesinin üzerine hangi ismin baş rol oyuncusu olarak getirileceği büyük bir merak konusu haline gelmişti. Tüm bu gelişmelerin arkasından, Aşk ve Mavi dizisine Emrah'ın yerine konağın yeni aile ferdi olacak ünlü oyuncu Keremcem'in transfer edilerek beş bölüm sonra kamera karşısına geçeceği açıklandı. Televizyon ekranlarında reyting konusunda sıkıntılar yaşayan ve beklentilerin altında kalan Aşk ve Mavi dizine yapılan bomba transferle, yeni bir soluk geleceği ve dizinin akıbetini önemli ölçüde olumlu anlamda etkileyeceği ifade edildi. 

AŞK VE MAVİ’YE EMRAH YERİNE KEREMCEM KATILACAK!

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bu konuda şunları yazdı:

“NTC Medya’nın çektiği ‘Aşk ve Mavi’den ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın yerine, şarkıcılığın yanı sıra başarılı bir dizi oyuncusu da olan Keremcem gelecek. Keremcem, Emrah’lı beş bölüm ATV’de yayınlandıktan sonra ‘Aşk ve Mavi’ye katılacak ve sürpriz bir karakterle konağın yeni aile ferdi olacak.”

keremcem aşk ve mavi

KEREMCEM’LE AŞK VE MAVİ’YE YENİ BİR SOLUK GELECEK…

Aşk ve Mavi dizisinde bir durağanlık ve izleyicide de bir sıkıntı söz konusuydu. Keremcem’in diziye katılmasının bu noktada olumlu olması bekleniyor. Yani Emrah’ın ayrılmasından daha çok Keremcem’in katılması diziyi daha çok etkileyecektir. Bu noktada değerlendirmemiz Keremcem gibi enerjisi yüksek bir ismin Ali karakterini unutturarak, hikayenin farklı bir noktaya doğru çevrilmesi için iyi bir seçim olmuş. Emrah’ın ayrılmasının etkisi sınırlı olur. Keremcem’in katılmasının etkisi ise yüksek olur. Keremcem son olarak geçen sezon yaz dizisi olan İki Yalancı dizisinde yer almıştı.

aşk ve mavi

YORUMLAR 5
  • ggg 5 yıl önce Şikayet Et
    Keske ali olmeseydi
    Cevapla
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    ali nin ölmesine çok üzüldüm yemin edrim ya
    Cevapla
  • mizgin 5 yıl önce Şikayet Et
    emrah daha iyi bız ona alıştık emrah gitmesin
    Cevapla
  • Ben ce öyle 5 yıl önce Şikayet Et
    Emrah ı sevmiyordum, bundan sonra izlerim.
    Cevapla
  • ZARA 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen bende sevmiyorum bence keremcem daha iyi oynar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..