Sinem Kobal - Barış Arduç çifti aynı dizi projesinde mi yer alacak?

Star TV ekranlarında yeni yayın döneminde kamera karşısına geçmeye hazırlanan Barış Arduç'a partner olması açısından Sinem Kobal'a teklif götürüldü. Ünlü oyuncu Barış Arduç ile aynı dizi projesinde buluşması için sunulan bu teklife Sinem Kobal'ın da sıcak baktığının bilgisine ulaşıldı. İşte, yeni projeye dair gelişmeler!

Sinem Kobal - Barış Arduç çifti aynı dizi projesinde mi yer alacak?
Sinem Kobal - Barış Arduç çifti aynı dizi projesinde mi yer alacak?
GİRİŞ 05.10.2018 14:27 GÜNCELLEME 05.10.2018 14:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kiralık Aşk isimli dizi projesinde üstlendiği rolüyle geniş kitleler tarafından beğenilen bir isim haline gelen ünlü oyuncu Barış Arduç, yeni yayın döneminde yepyeni bir dizi projesiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Başarılı oyunculuk performansıyla büyük çapta ses getiren Barış Arduç, kamera karşısına geçeceği yeni dizi projesi için kendisine partner olması için sevilen isim Sinem Kobal'a teklif götürüldüğünün bilgisine ulaşıldı. Uzun bir zamandır ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal'ın, Barış Arduç ile aynı dizi projesinde buluşması için sunulan bu teklife sıcak baktığının bilgisine ulaşıldı. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstleneceği Ay Yapım imzalı dizi projesinin şimdiden cast çalışmaları başlarken Sinem Kobal tarafından bu projede yer alıp almayacağına ilişkin net bir açıklama bekleniyor. 

SİNEM KOBAL SUNULAN PROJELERİ EŞİ KENAN İMİRZALIOĞLU'NA DANIŞIYOR…

 

 

Sektörde konuşulanlara doğrultusunda; Barış Arduç için yapım şirketi Sinem Kobal ile görüştü. En son ATV ekranlarında baş rol üstlendiği ''Analar ve Anneler'' isimli dizi projesiyle beklenen performansı yakalayamayan ünlü oyuncu ise şu anki dönemde proje seçimi hususunda bir hayli titiz davranıyor. Yeni sezonda televizyon ekranlarında yer almak isteyen Sinem Kobal, sunulan projeleri ise eşi Kenan İmirzalıoğlu’na danışıyor.

sinem kobal barış arduç

YORUMLAR 1
  • cansu karatas 3 yıl önce Şikayet Et
    bance cook iyi olur yani sinem koballa baris arduc bance cook eylenceli olur diye dusunuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!