Müslüm ne zaman hangi tarihte vizyonda? Müslüm konusu - oyuncuları...

Yılların eskitemediği sanat dünyasının efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses'in hayatının konu olarak işlendiği Müslüm ne zaman vizyonda olacak? İzleyici kitlesini unutulmaz bir zaman yolculuğuna çıkaracak sinema projesi Müslüm'ün konusu nedir? Geçmişten günümüze uzanan hikayesiyle beyaz perdeye taşınacak Müslüm oyuncuları!

GİRİŞ 05.10.2018 16:37 GÜNCELLEME 05.10.2018 16:37

Müzik dünyasının ustalaşmış isimlerinden Müslüm Gürses'in geçmişten günümüze dek uzanan hayatının konu olarak işlendiği ''Müslüm'' isimli sinema filmi projesinin beyaz perdeye taşınmasına sayılı günler kaldı. 2013 tarihinde hayata gözlerini yuman usta sanatçının rolünü canlandıracak kişi Timuçin Esen olurken, eşi rolünü ise Zerrin Tekindor üstlenecek. Tüm bunların yanı sıra Ayla filminin yapım şirketi Dijital Yapım Evi imzasını taşıyan filmin yönetmen koltuğuna Can Ulkay ve Ketche (Hakan Kırvavaç) otururken, senaryosunu ise Hakan Günday ve Gürhan Özçifçi'nin kaleme alacağı duyuruldu. Peki, seyircisini derinden etkileyerek sürükleyici bir zaman yolculuğuna çıkaracak sinema filmi projesi Müslüm'ün konusu nedir? İşte, sanat camiasının kıymetli ismi Müslüm Gürses'in hafızalarda kalıcı iz bırakan etkileyici yaşam hikayesini aktaracak yapım olan Müslüm oyuncuları...

MÜSLÜM FİLMİNİN OYUNCULARI! İŞTE, MÜSLÜM OYUNCU KADROSU…

 

 

Müslüm sinema filminin konusu; yılların eskitemediği sanat dünyasının efsaneleşmiş isimlerinden Müslüman Gürses'in geçmişten günümüze değin uzanan yaşam öyküsü seyirciye aktarılacak. Müslüm adlı sinema filmi projesi için birçok dev isim bir araya geldi. Müslüm sinema filminin oyuncu kadrosunu; Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Turgut Tunçalp, Erkan Avcı, Ayça Bingöl, Erken Can, Güven Kıraç, Taner Ölmez, Şahin Kendirci ve Goncagül Sunar gibi oyuncular oluşturmaktadır.

MÜSLÜM

İŞTE, MÜSLÜM TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

MÜSLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE VİZYONDA OLACAK?

Kurguyu Mustafa Presheva’nın oluşturduğu, görüntü yönetmenliğinin Martin Martin Szecsanov'un üstlendiği ve köstüm tasarımında ise Baran Uğurlu’nun görev aldığı Müslüm sinema projesi 26 Ekim tarihinde vizyonda olacak. Sinema dünyasına farklı bir soluk getirecek Müslüm beyaz perdede izleyici kitlesiyle buluşmaya hazırlanıyor.

müslüm

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!