Acun Ilıcalı'nın programında kovulan Murat Özdemir konuştu!

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında yarışmacı olan ve yaptığı skandal hareketlerle programdan kovulan Murat Özdemir konuştu. Pişman olduğunu dile getiren Murat şef, Acun Ilıcalı ve arkadaşlarından özür dilemek istediğini dile getirdi.

Acun Ilıcalı'nın programında kovulan Murat Özdemir konuştu!
Acun Ilıcalı'nın programında kovulan Murat Özdemir konuştu!
GİRİŞ 19.11.2018 11:46 GÜNCELLEME 19.11.2018 11:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Murat Özdemir, TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasından kovulmasının ardından ilk kez konuştu. Önümüzdeki sene Survivor'da yarışmasında yer almasına karar veren Acun Ilıcalı'nın kanalından kovmasının ardından özür dileyen Murat Özdemir trol amaçlı yaptığını dile getirdi.

 

 

"TROL YAPTIM"

“Ben sinirli bir kişi değilim. Tamamen trol yapalım dedik, sanırım dozunu kaçırdık. Bütün insanlardan özür diliyorum. Eşim var, 2 çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. Ben bana söz hakkı verirler de, özür dilerim diye düşündüm.”

 

 

"ACUN BABAYI SEVERİM"

“Survivor’dan çıkarıldığımla ilgili bir bilgim yok. Acun abi yaptıysa bir bildiği vardır. Acun Baba’yı severim." “Diskalifiyeden benim haberim yoktu. Evde çekime gideceğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim. Haber verilseydi hoş olurdu. Ben bu camiaya çıktığıma bile pişmanım. Ben telefon kullanmasını bile bilmem. Ben telefon kullanana kızan adamın.” dedi

Murat Özdemir Kimdir

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

1973 yılında dünyaya gelen Aşçı Murat Özdemir baba tarafından aslen Bolu’ludur ve Bolu’da doğmuştur.

Aşçı kökenli bir aileden gelen Murat Özdemir’de ailesinin geleneğini sürdürmüş ve aşçılık mesleğine devam etmiştir. Geçmiş yıllarda Çırağan Tuğra Restaurant’ın eski soğuk meze şefi olarak çalışmıştır.

Yemek dünyası dışında, fitness ve gezi ile bir hayli haşır neşir olan ünlü isim evlidir ve bu evliliğinden bir kızı vardır. MasterChef yemek programı öncesinde yine Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz isimli yarışma programına katılmıştır. Özellikle yarışma programlarında diğer yarışmacıların yanı sıra jüri üyeleri ile de sık sık gerginlik yaşayan Murat Özdemir ekran severlerin bir çoğu tarafından sevilirken, çoğu izleyiciden de olumsuz tepkiler almıştır.

YORUMLAR 13
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    kim bu? hangi konudan konuşuluyor bilmiyorum işin aslı, memleketin işsizi çok herhalde. kaldı ki bahsi geçtiği gibi biriyse elinden çıkan yenmez, insana zehir olur.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    hareketleri konuşmaları ile çok itici bir tip onun çıkışlarında kanal değiştiriliyor
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Acon bey, kesin survivor programına alır, tam aradığı, reyting yapacak adam. Kavgadan beslenen, reyting yapan Acon,Murat'ı kaçırmaz. Efendi adamın ne işi var survivor'da; nerede kaçık var o alınır böyle programlara.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Acun geri alırsa hata yapar böyle karaktersiz adamları toplum önüne çıkarmayın
    Cevapla
  • Yürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Aptallık parayla satılmıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler