Kızım 27.bölüm fragmanı: Öykü'den takdire şayan sözler! Babası mest oldu

Kızım 26.son bölümde; Bunca zaman ayakta uyutulduklarını düşünen Cemal, Demir'i karşısına alıp babasının canına kıyan kişinin aslında Uğur olduğunu açıkladı. Kızım son bölümde; Öykü'nün durumunun iyiye gitmesi için ona uygun bir donör bulunarak ilik naklinin gerçekleştirilmesi gereklidir. Kızım 27.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 12.04.2019 13:10 GÜNCELLEME 12.04.2019 13:10

TV8 ekranlarında 5 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 26.son bölümde; Büyük bir oyunun içerisinde olduklarından ve uzun yıllar boyunca kandırıldıklarından emin olan Cemal, Demir'le yüzleşip babasının katilinin Uğur olduğunu açıkladı. Kızım son bölümde; demir, duydukları karşısında her ne kadar yakın dostu Uğur'a toz kondurmamaya çalışsa da Cemal'in akıl almaz itirafından da etkilenerek aklı bir hayli karıştı. Diğer taraftan ateşinin yükselmesi üzerine apar topar hastaneye sevk edilen Öykü'nün bundan sonra sağlık durumunun iyi olması için tek çare kendisine uygun bir donör bulunarak hiç vakit kaybetmeden ilik naklinin yapılması lazımdır. Candan ve Demir, Öykü'nün bu konudan haberi olmayacak şekilde donör arayışına geçerken Murat ise hastanenin bütün ücretini kendisinin karşılayacağını açıklayıp sonradan başlarına büyük bela açan şartı önlerine sundu. Demir, Murat'ın başta masum gibi görünen şartını kabul etmek mecburiyetinde kalırken, Öykü ise Murat'ın oyununun kurbanı olarak hastalığının hala devam ettiğini ve bunu da babasının bilip kendisinden sakladığını öğrenmesinin ardından Kızım 27.bölüm fragmanı bekleniyor. İşin peşini bırakmayan ve gerçeklerin en çıplak haliyle gün yüzüne çıkmasını isteyen Cemal'in, Demir'in babasının canına kıyan kişinin Uğur olduğunu ispatlamaya çalışmasının akabinde Kızım 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KIZIM 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kızım son bölümün arkasından gelecek hafta TV8 ekranına gelecek bölüme dair en son gelişmeleri, ayrıntıları ve ipuçlarını öğrenmek adına araştırmalara derinlik kazandırıldı. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığında Fatih Aksoy'un bulunduğu; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, Med Yapım farkıyla TV8'de seyircisini ağırlayan Kızım 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 26.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ...

KIZIM 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız (Öykü Tekin), Leyla Lydia Tuğutlu (Candan Hoşgör) ve Buğra Gülsoy (Demir Göktürk), Serhat Teoman (Cemal Eröz), Sinem Ünsal (Sevgi Günay), Tugay Mercan (Uğur Adıgüzel) ve Suna Selen (Müfide Adıgüzel), İhsan İlhan (Jilet) gibi isimlerin yer aldığı Kızım 27.bölümüyle 12 Nisan Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

KIZIM 26.SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı