Hercai 8.bölüm fragmanı: İki arada bir derede kalıyor! Aklı ve kalbi...

Hercai 7.son bölümde; Reyyan, her ne kadar kabullenmekte güçlük çekse de Miran'ın aslında evli olduğunu öğrenmesiyle beraber geri dönüşü olmayan bir seçim yaptı. Hercai son bölümde; Reyyan'a evlilik teklifi eden Azat, konaktaki herkesin karşısına geçip onunla nikahlanıp namusunu temizleyeceğini açıkladı. Hercai 8.bölüm fragmanı ekranda!

GİRİŞ 03.05.2019 12:20 GÜNCELLEME 03.05.2019 12:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında 26 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 7.son bölümde; Azat, karşısına çıkan tüm engelleri aşıp Reyyan'ı bağ evinden kaçırmayı başarmıştır, ancak yolda seyir halindeyken bir anda Reyyan'ın kendisine engel olup geri dönmeye çalışması sonucunda aracın kontrolünü kaybederek trafik kazası geçirdiler. Hercai son bölümde; Reyyan, hastanede kendi canıyla uğraşırken diğer taraftan da Azat'ın Miran hakkındaki  bilmediklerini aydınlatması sonucu aslında nikahlı karısının Gönül olduğunu iddiasının  gerçek olduğunu öğrendi. Diğer taraftan Miran'dan aşkından başka gözü hiçbir şeyi görmez olan ve bu uğurda sınırları ortadan kaldıran Gönül ise akıllara durgunluk veren bir kumpas kurarak kendini bıçakladı ve suçu Reyyan'ın üzerine attı. Miran'ın Gönül'le karı-koca olduğunun doğruluğundan artık emin olan Reyyan ise geri dönüşü olmayan bir seçim yaparak ondan tamamen vazgeçip hayatında yepyeni bir başlangıç yapmasının ardından Hercai 8.bölüm fragmanı bekleniyor. Canından çok sevdiği Reyyan'ın hem helali olmak hem de namusunu temizlemek isteyen Azat ona evlilik teklifi ederken, sürpriz bir çıkışa daha imza atıp konakta herkese onunla evleneceğini ilan etmesinin akabinde Hercai 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, reyting sıralamasında birincilik tahtını kimseye kaptırmayan diziye dair en son gelişmeler...

 

 

HERCAİ 8.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 8.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu Hercai 8.bölümüyle 3 Mayıs Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde; Miran'ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat'ın teklifini kabul ediyor. Bir yandan Miran'ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat'ın kanatlarının altına mı giriyor? 

Tüm Şadoğlu Konağı'nı karşısına alarak Reyyan'ın elini tutan Azat'ın söyledikleri yüreklere dokunacak. Azat'ın cümleleri Şadoğlu Konağı'nda deprem etkisi yaratıyor. Ne yapacağını şaşıran Miran, Reyyan'ın Azat'a yar olmasını kaldırabilecek mi?

Tüm bu olanlardan sonra Miran'ın kendisine döneceğine inanan Gönül'ün şimdiki planları ne? Gönül'ün kan dondurucu planlarını duyan Sultan ne yapacak?

YORUMLAR 8
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Hercai dizi Çokkk seviyorum çok sevdim ❤
    Cevapla
  • Sevin su 4 yıl önce Şikayet Et
    Reyana gidicek yer birkmayan sensin miran sonra diyorsunki kiza gidicek yer birakmadilar diyorsun nasil bir beyin sendeki ya anlamadim gitti reyan senin yuzunden aci cekiyor acimasiz zalim
    Cevapla
  • hilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakklısın ama oda isteyerek yapmadı miran reyyanı çok seviyor ve yaptıgından pişman olmuş
    Cevapla
  • Sevin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu diziye bayıldim izledigim tek dizi diyer dizileri beyenmiyorum sever izliyorum cumayi iple çekiyorum da cuma cok geç geliyor keşke her gün oynasa ❤❤❤
    Cevapla
  • aslı 4 yıl önce Şikayet Et
    evet gerçekten cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
    Cevapla
  • sudenaz 4 yıl önce Şikayet Et
    dizinin her bölümünü heyecanla bekliyorum heyecanı inşallah hic bitmez oyuncularından da en çok akın akınözüne bayılıyorum çok şeker birisi
    Cevapla
  • hilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hercai dizisi çok güzel ve gerçekten reyyan ve miran çok güzel ikili olmuşlar insanların kalbinde taht kuruyolar ben hiç bitmesini istemiyorum lütfen erken final vermeyin başladıgından bugüne kadar gercekten cok guzel bolumleri oldu.
    Cevapla
  • jale 4 yıl önce Şikayet Et
    evet gercekten çok yakısıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde