'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım sınırda görev yapan astsubayla tartıştı!

Şarkıcı Yeşim Salkım, Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik operasyonuna 'savaşa hayır' diyerek sosyal medyasından yazınca büyük tepki gördü. Yeşim Salkım, paylaşımında bir astsubay ile savaş konusunda tartışmaya girdi.

'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım sınırda görev yapan astsubayla tartıştı!
'Savaşa hayır' diyen Yeşim Salkım sınırda görev yapan astsubayla tartıştı!
GİRİŞ 09.10.2019 08:11 GÜNCELLEME 09.10.2019 08:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." şeklinde bir yorum paylaşan Yeşim Salkım takipçilerinden tepki gördü.

 

 

Salkım'a cevap veren astsubay, "Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii." ifadelerini yazdı.

Bunun üzerine sinirlenen Yeşim Salkım, "Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim." yanıtını verdi. Astsubay cevap gecikmedi. "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." dedi.

 

 

Yeşim Salkım, bu sözlere de fazlasıyla içerleyerek, "Hadi lan oradan klavye delikanlısı." yazdı.



YEŞİM SALKIM İLE TARTIŞAN KİŞİ ASTSUBAY ÇIKTI

Tüm bu sözlü sataşmanın  sonrasında Yeşim Salkım'a cevap veren kişinin, sınırda görevli bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Astsubayın sınır bölgesinde çocuklarla yer aldığı fotoğraf ise başka Twitter kullanıcıları tarafından, Yeşim Salkım'a gönderildi.

ASTSUBAY OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE...

Yeşim Salkım tartığı kişinin astsubay olduğunu öğrenince "Ben size demedim anneme küfür eden kişiye yazdım ben sizin asker olduğunuzu bilmiyorum ayrıca bilmek zorunda değilim ben asker torunuyum dedemde askerdi benim üstelik hiç bir asker kardeşimize laf etmem ettirmem siz sayfamdaki küfürleri bir okuyun önce" dedi. Astsubay "Size karşı bi hakaretim olmadı kendime de yakıştırmam..Fakat bilmeden ve karşıdakini dinlemeden size yakışmayan bir kelimeyi(lan) söylemeniz, ki bunu yazdınız ortada herşey kendinize yakıştırıyorsanız ben birşey demiyorum!!" diyerek tartışmayı noktaladı.

YORUMLAR 25
  • Temel diyorki. 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz ne Vatan hayini subay lar görduk.Türk,un Rutbesi MEHMETCIKDIR. Onada gercek türkden baskasi ulasamaz.
    Cevapla
  • Temel diyorki 4 yıl önce Şikayet Et
    Yesim kizim.Anlamadigin konulardan bahsetmen ,Ayip.,Cahillik.Savas diye birsey yok.Türkiyeyi bogmakicin kurulan degisik isimlerde guruplar mevcut.bunlari yok edecegiz diye gelen ulkeler.orda yasayan insanlari kovarak kendi kontrolu altina aldilar .hic dusundunmu milyonlarca isana tecavuz edilerek evlerinden yurtlarindan edilen insanlardan biri olabilir misin.sana yapilsa bunlar tahammul edebilirmisin.once teoristlerin oldugu bölgeyegit ondan sonra fikrini soyle.( Bilgin olmadigi konulardan bahsetme)
    Cevapla
  • Murat04 4 yıl önce Şikayet Et
    Görgülü(sözde tabi) bu bir savaş değildir. Ama senin neden rahatsız olduğun seni bu sözleri yazdıranlardan belli biz anladık.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bi gram akıl yok böyle düsünen sanatcılarda savasla hakkettiğin topraklarda savasa hayır demek nası mantık savas kıyamete kadar devam edecek yeşim salkım senden savasa katıl diyen yok otur müziğini söyle söyleyebiliyosan da bu yiğitlere borclusun
    Cevapla
  • halis 4 yıl önce Şikayet Et
    eyyy bea anlama idrakından muzdarip goril yavrusu savaş iki ülke arasında olur. biz çakalları tarladan çıkarıyoruz ki çiftçiler işlerini yapsın. operasyon çapulculara yapılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?