Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı ekranda: ''Osman'ın canına okuyacak, cellatlarım!''

Hazırladığı dümeni yerle bir edilen Sofia neye uğradığını şaşırırken Kuruluş Osman son bölümde, Türklüğün intikamında boğulmanın ne demek olduğunu Moğollara vurucu şekilde gösterdiler. Kuruluş Osman'da; Bir kez daha bozguna uğratılmasıyla dünyası başına yıkılan Balgay'ın eli kolu bağlalanarak intikam yeminleri savurdu. Kayı obasında muazzam bir direniş örneği sergilendiği Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 17.06.2020 09:05 GÜNCELLEME 17.06.2020 09:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde, hürriyet ve gaza yolunda emin adımlarla ilerleyerek ucunda her ne olursa olsun hiçbir kuvvete boyun eğmemeye ant içen Osman bey, dur durak bilmeyen Balgay'ın tuzağından azmi ve iradesiyle kurtularak bir kez daha mağlup duruma getirdi. Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı öncesi ekrana taşınan yeni bölümde, Moğol güçleri kendilerini nelerin beklediğinden habersizce kayı obasına baskın gerçekleştirirken, karşısında hiçbir engel tanımayan Türklerin gösterdiği direnişle en ağır darbeyi aldı. Kuruluş Osman 25.son bölümde, Hedefe ulaştığı yanılgısına kapılan Sofia'nın planları tek tek bozulup gördüğü manzara üzerine beyninden vurulmuşa dönerken, saldırı girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla beraber Moğollar büyük bir yıkıma uğratıldı. Hakimiyet sürmeyi planladıkları topraklardan Türkleri temizleyebileceğini zanneden Sofia'nın yediği vurgun yankı uyandırırken, Bamsı'nın kılıçlarını çekerek Berkutay'la amansız savaşa kalkıştığı esnada Bahadır'ın verdiği destekle başı belaya girmeden kurtulmasının ardından Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı yayına girdi mi? Balgay'ın ekmeğine yağ sürerek Türklere ihanet eden Kongar'ın Osman bey'in canına kastedeceği sırada ağabeyi Konur'un önünde siper olmaya çalışırken kılıcın kendisine isabet etmesi tansiyon seviyesini yükseltti.

Sefirin Kızı 17.bölüm fragmanı çıktı mı: Yürekleri ağza getiren kaza! Kıl payı kurtuluyor

 

KURULUŞ OSMAN 26.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, senaryosunu da Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, zengin oyuncu kadrosu, çarpıcı olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluş Osman 26.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gençliğim Eyvah kadrosu & konusu: Gençliğim Eyvah'ın başrolü bombayı patlattı! İpuçlarını verdi

Kuzey Yıldızı yapımcısından final açıklaması geldi! Kuzey Yıldızı ne zaman ekrandan ayrılıyor?

KURULUŞ OSMAN'DA UNUTULMAYACAK 'DİRENİŞ' SAHNESİ!

KURULUŞ OSMAN 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Diriliş Ertuğrul yapımı sayesinde yakından tanıınarak adından söz ettiren ve ulusal çapta hatrı sayılır başarılar kaydeden Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, Bozdağ Film farkıyla ekrana gelen Kuruluş Osman 26.bölümüyle 17 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllara kazınacak etkileyici sahneleriyle televizyon ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 39
  • Cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar batıdan çekiniyorlar, Bizansla kol kola girmişiz gibi bir hava ettiriliyor filimde, habire Moğollar la bu savaşıyoruz
    Cevapla
  • Burak hayrani 3 yıl önce Şikayet Et
    He he öyle
    Cevapla
  • YALNIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT ediyormusunuz bilmiyom ama nedense bu dizi dönüyo dolaşıyo moğola sarıyo nedendir bilinmez HIRİSTİYANLIĞIN SEMBOLÜ BİZANSLA HİÇ UĞRAŞIYO ACABA BİR ŞEYLERDEN Mİ ÇEKİNİYO SENARİST NE ne alaka osmanla moğol senarist hedef saptırma benim TARİHİM HIRİSTİYAN ALEMİNE KARŞI YAPILAN ZAFERLERLE BESLENMİŞTİR. NOKTA HER ŞEYİN FARKINDAYIZ
    Cevapla
  • arnavut 3 yıl önce Şikayet Et
    diziyi izliyonmu gercekten.Sofia ne moğolmu yoksa :) bırakın bu sacma önyargılarınızı
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte Atalarımızın ne zor şartlar altında Buraları Yurt edindiği ortada! .. Buradaki yorumlara bakarak O zaman Hainleri ile Bu zamanın Hainleri arasında hiç fark yok demekki!
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be atalarimiz neler çekmis neler hiç durmadan savasmislar sarikamis çanakkale kibris bu osman dizisi bosuna yazilmamis rahmetli dedem anlatirdida sari kamista gunlerce aç susuz kalipda karlarin altidandaki otlari çikaramamislarda hayatta kalmak için çariklarini kaynatip suyunu içmisler.
    Cevapla
  • Yakup özmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ertuğrulun ilk 10 bölümünü seyredin aynı yavanlığı görürsünüz, zamanla alışıyor oyuncular çokta şeyapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!