Aleyna Tilki O Ses Türkiye programına juri mi oluyor? Acun ile birlikte...

TV 8 ekranlarında yayınlanan yapımcılığını ve sunuculuğu Acun Ilıcalı'nın yaptığı O Ses Türkiye jürisinden ayrılan Seda Sayan'ın yerine Aleyna Tilki düşünülüyor. “Yetenek Sizsiniz” adlı programda tanınan genç şarkı Aleyna Tilki, önceki akşam ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile bir yemekte buluştu.

Aleyna Tilki O Ses Türkiye programına juri mi oluyor? Acun ile birlikte...
Aleyna Tilki O Ses Türkiye programına juri mi oluyor? Acun ile birlikte...
GİRİŞ 26.06.2020 10:25 GÜNCELLEME 26.06.2020 10:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

O Ses Türkiye yarışma programının juri üyeleri değişiyor. Hadise, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz juri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de Seda Sayan ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş'in iddia edilse de gözler başka bir isme çevrildi.

Yetenek Sizsiniz” adlı programda tanınan genç şarkı Aleyna Tilki, önceki akşam ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile bir yemekte buluştu. Tilki'nin, ünlü televizyoncuyla bir araya gelmesi merak uyandırdı. İkili, buluşmalarına dair hiçbir açıklama yapmadı. Ilıcalı'nın, Tilki'yi O Ses Türkiye jürisi için ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Aleyna Tilki O Ses Türkiye

ALEYNA TİLKİ: "ÇOK TEKLİF ALIYORUM"

Genç şarkıcı, kendisine çok fazla oyunculuk teklifi geldiğini söyledi: “Devamlı oyunculuk teklifi alıyorum. Ama kendi yazdığım bir senaryoda oynamak istiyorum. Bir sürü senaryo yazdım. Belki bir gün bir senaryomun yönetmenliğini Ferzan Özpetek yapar. Ben de oynarım.”

"KORONA BİZE ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

Ünlü şarkıcı , koronavirüs sayesinde dünyanın insanlara mesaj verdiğinden bahsetmişti:

“Evren bize ‘Evinize kapanın, doğayı seyredin. Hayvanlar sizsiz daha mutlu gözüküyor, görün’ diyor. Ama bana çok yabancı gelmedi bu süreç. Amerika’dayken çok yalnız başıma evde kalıyordum. Ayrıca bu süreçte hayata karşı çok fazla kıymet bilmiyormuşum onu anladım. En çok sahneye çıkmayı özledim. Koronadan çok insan kaybettik, onun üzüntüsü çok büyük."

YORUMLAR 8
  • dr ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet versin
    Cevapla
  • kamil Çalıkuşu 3 yıl önce Şikayet Et
    acun kaliteyi aşagıya çekiyor.
    Cevapla
  • ANTALYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Divamı getir Acun bey
    Cevapla
  • yaşar yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    müzikten anlamayan yeni yetmeleri sırf reyting uğruna müziğinde içine ettiniz.Bu ne zaman müzlk sözü yaptı ne müzik aleti çalıyo kaç senesini müziğe adamış iki parçada üstünü başını açmış sözüm ona iki dans yapmış sanatcı dediniz hemen, sanata yıllarını vermiş müziğe kendini adamış insanlara bu değeri vermediniz yazıklar olsun
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle izlemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu